Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Αύξηση 43% στα κέρδη 6μήνου βλέπει η EFG

Στα 66,3 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα καθαρά κέρδη του Τιτάνα στο α΄ εξάμηνο του 2004, σημειώνοντας αύξηση 43%, προβλέπει η EFG Eurobank στο πρωινό report της (25/8), ενώ τονίζει ότι παραμένει ”θετική”.

Τιτάν: Αύξηση 43% στα κέρδη 6μήνου βλέπει η EFG
Θετική παραμένει για τη μετοχή του Τιτάνα η EFG Eurobank Χρηματιστηριακή στο πρωινό report της (28/8) εκτιμώντας ότι τα καθαρά κέρδη α΄ εξαμήνου της εταιρίας θα διαμορφωθούν στα 66,3 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 43% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Η χρηματιστηριακή εταιρία προβλέπει ότι οι ενοποιημένες πωλήσεις α΄ εξαμήνου του Τιτάνα θα διαμορφωθούν στα 532 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση 9% έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου.

Εξάλλου, οι αναλυτές της EFG Εurobank εκτιμούν ότι η εταιρία θα καταγράψει ένα δυνατό β΄ τρίμηνο κυρίως λόγω της ζήτησης για τσιμέντο και των αυξημένων τιμών τσιμέντου στην Ελλάδα.

Παράλληλα, αν και προβλέπει μια μείωση στην εγχώρια ζήτηση το β΄ εξάμηνο, θεωρεί ότι οι δραστηριότητες στη Φλόριντα θα αντισταθμίσουν το παραπάνω ενδεχόμενο.

Η EFG Eurobank εκτιμά ότι η εταιρία διαπραγματεύεται 10,3 φορές τα προβλεπόμενα κέρδη για το 2004, μέγεθος που αντιστοιχεί σε discount 12% έναντι των ανταγωνιστριών της.

Η εταιρία ανακοινώνει αποτελέσματα α΄ εξαμήνου στις 30 Αυγούστου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v