Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SelasNet: Το consensus για το 6μηνο της Folli

Αύξηση κατά 12,6% θα εμφανίσουν τα κέρδη προ φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας της Folli Follie στο εξάμηνο του 2004, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών τις οποίες συγκέντρωσε η SelasNet. Τι εκτιμά από την πλευρά της η Eurobank Securities.

SelasNet: Το consensus για το 6μηνο της Folli
Βελτιωμένη θα είναι κατά το α΄ εξάμηνο του 2004 η κερδοφορία της Folli Follie, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες προβλέψεις των αναλυτών τις οποίες συγκέντρωσε η SelasNet.

Συγκεκριμένα, τα κέρδη προ φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας της Folli Follie εκτιμώνται στα 30,4 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 12,6%, οι πωλήσεις στα 93,132 εκατ. ευρώ (+32,2%), ενώ τα κέρδη προ τόκων και φόρων αναμένεται να ανέλθουν κατά τα 25,9% και να διαμορφωθούν στα 27,98 εκατ. ευρώ.

Στην online βάση δεδομένων προβλέψεων της SelasNet για την κερδοφορία τηςFolli Follie μετείχαν 6 ΑΧΕ: Η Εγνατία, η Εθνική, η Eurocorp, η HSBC Παντελάκης, η Marfin Ελληνική και η Π&Κ.

Εξάλλου, σύμφωνα με τη Eurobank Securities, η μέση εκτίμηση της αγοράς κάνει λόγο για πωλήσεις της Folli Follie ύψους 93 εκατ. ευρώ, ενώ η δική της είναι ελαφρά χαμηλότερη (92,2 εκατ. ευρώ) και αντίστοιχεί σε αύξηση 31,9%.

Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (ΕΒΙΤDA) κατά μέσο όρο αναμένονται στα 29,8 εκατ. ευρώ, ενώ οι αναλυτές της Eurobank Sec εκτιμούν ότι θα διαμορφωθούν στα 30,2 εκατ.

Τέλος, αναφορικά με τα ΚΠΦ μετά την αφαίρεση δικαιωμάτων μειοψηφίας η εκτίμηση της αγοράς κάνει λόγο για 30,4 εκατ. ευρώ, ενώ αυτή της Eurobank για 30,7 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v