Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Β. Μπαλλής στο 10ο Bank Management Conference

Ο Βύρων Ν. Μπαλλής, Αναπληρωτής της Eurobank , θα παρουσιάσει τις εκτιμήσεις του για το μέλλον της Λιανικής Τραπεζικής στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του 10ου Bank Management Conference της Boussias Communications.

Ο Β. Μπαλλής στο 10ο Bank Management Conference
Ο Βύρων Ν. Μπαλλής, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank EFG, θα παρουσιάσει τις εκτιμήσεις του για το μέλλον της Λιανικής Τραπεζικής στην Ελλάδα, στο πλαίσιο ζωντανής συνέντευξης επί σκηνής, που θα παραχωρήσει μπροστά στο κοινό του 10ου Bank Management Conference της Boussias Communications, που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott.

Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις απόψεις του κορυφαίου στελέχους σχετικά με την πελατοκεντρική στρατηγική αλλά και το νέο μοντέλο Λιανικής Τραπεζικής που αναδύεται μέσα από την οικονομική κρίση.

Στο 10ο Bank Management Conference συμμετέχουν επιπλέον σημαντικά στελέχη τραπεζών από την εγχώρια και διεθνή αγορά, καθώς και καταξιωμένοι σύμβουλοι με μακροχρόνια εμπειρία στο χρηματοπιστωτικό τομέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v