Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετική η Eurobank Sec για ΔΕΗ, τι εκτιμά για 6μηνο

”Θετική” παραμένει η Eurobank Securities έναντι της ΔΕΗ, όπως αναφέρει σε report της με ημερομηνία 24 Αυγούστου 2004, όπου παραθέτει και τις εκτιμήσεις της για αύξηση των μετά φόρων κερδών α΄ εξαμήνου της εταιρίας κατά 3% και των πωλήσεων κατά 7,1%.

Θετική η Eurobank Sec για ΔΕΗ, τι εκτιμά για 6μηνο
”Θετική” παραμένει η Eurobank Securities έναντι της ΔΕΗ, όπως αναφέρει σε report της με ημερομηνία 24 Αυγούστου, όπου παραθέτει τις προβλέψεις της για τα μεγέθη εξαμήνου 2004 της εταιρίας.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί τη σύσταση ”outperform”, κυρίως λόγω των αναπτυξιακών προοπτικών της, της αμυντικής φύσης των ελκυστικών θεμελιωδών και της αποτίμησής της, ενώ εκτιμά πως η εταιρία θα λάβει τελικά την έγκριση για τις αυξήσεις στα τιμολόγιά της τον Σεπτέμβριο, οι οποίες αναφέρει πως θα είναι της τάξης του 2,7%.

Σε ό,τι αφορά το εξάμηνο του 2004, η Eurobank Securities εκτιμά πως τα κέρδη μετά από φόρους της ΔΕΗ θα σημειώσουν αύξηση 3% (181 εκατ. ευρώ) και τα EBITDA κατά 11,9% (654 εκατ. ευρώ). Οι πωλήσεις υπολογίζεται να αυξηθούν κατά 7,1% και να διαμορφωθούν στα 2,05 δισ., ευρώ.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v