Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank:Τα 22,03 ευρώ τιμή στόχος- ”buy” από HSBC

Σε αναβάθμιση της τιμής στόχου (από 20,13 στα 22,03 ευρώ) για τη μετοχή της Eurobank προχώρησε η HSBC, ενώ αναθεώρησε ανοδικά τη σύστασή του για τη μετοχή της τράπεζας από ”add” (”συσσώρευση”) σε ”buy” (”αγορά”).

Eurobank:Τα 22,03 ευρώ τιμή στόχος- ”buy” από HSBC
Σε αναβάθμιση της τιμής στόχου για τη μετοχή της Eurobank από τα 20,13 στα 22,03 ευρώ προχώρησε η HSBC. Παράλληλα, ο οίκος αναθεώρησε ανοδικά τη σύστασή του για τη μετοχή της τράπεζας από ”add” (”συσσώρευση”) σε ”buy” (”αγορά”).

Η HSBC ακόμη προχώρησε σε ανοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεών της για το μέσο ρυθμό αύξησης των κερδών ανά μετοχή της Eurobank κατά τα έτη 2003- 2006 σε 25,4% από 20%.

Ο οίκος, προχωρώντας στις αλλαγές αυτές, επικαλείται την εξαιρετική δυναμική σε ό,τι αφορά τα έσοδα της Eurobank από τραπεζικές εργασίες, καθώς και τη διαρκή αύξηση του μεριδίου αγοράς, αλλά και τις ταχέως αναπτυσσόμενες δραστηριότητες παραγωγής προμηθειών.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, η αποτίμηση της Eurobank δεν είναι ”απαιτητική”, δεδομένου του επιχειρηματικού της μοντέλου, των διαρκών θετικών επιδόσεών της, τα χαρακτηριστικά της υψηλών ρυθμών ανάπτυξης και την ισχυρή διοικητική της δομή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v