Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρ. Πειραιώς: Πώς είδε το Q3 η Εθνική ΑΧΕ

Αποτελέσματα Q3 "σε αντίστοιχα με τα αναμενόμενα επίπεδα" χαρακτήρισε η Εθνική ΑΧΕ τα μεγέθη της Πειραιώς, επισημαίνοντας θετικά και αρνητικά στοιχεία και διατηρώντας την τιμή-στόχο για τη μετοχή στα 5,9 ευρώ.

Τρ. Πειραιώς: Πώς είδε το Q3 η Εθνική ΑΧΕ
Αποτελέσματα τρίτου τριμήνου "σε αντίστοιχα με τα αναμενόμενα επίπεδα" χαρακτήρισε η Εθνική Χρηματιστηριακή τα μεγέθη της Τράπεζας Πειραιώς, επισημαίνοντας μια σειρά θετικά και αρνητικά στοιχεία και διατηρώντας την τιμή-στόχο για τη μετοχή στα 5,9 ευρώ και τη σύσταση "neutral".

Η χρηματιστηριακή τονίζει ότι τα καλύτερα του αναμενομένου έσοδα από τόκους αντιστάθμισαν την υποχώρηση των εσόδων από άλλες δραστηριότητες. Ακόμα, επισημαίνει πως η τάση σε ό,τι αφορά την ποιότητα ενεργητικού επιδεινώθηκε, επίσης ότι τα λειτουργικά έξοδα κινήθηκαν σε χαμηλότερο επίπεδο, έναντι των περυσινών, και επιπλέον πως οι καταθέσεις ανέκαμψαν.

Η Εθνική Χρηματιστηριακή πιστεύει ότι τα αποτελέσματα ήταν αδύναμα, εντοπίζει επιτάχυνση του σχηματισμού μη εξυπηρετούμενων δανείων και διατηρεί την επιφυλακτική της στάση για την Πειραιώς παρά "την ευνοϊκή της αποτίμηση".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v