Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Εθνική ΑΧΕ για ΕΧΑΕ, Folli Follie, Motor Oil

Σε υποβάθμιση της τιμής-στόχου, έως τα 7 ευρώ, για τη μετοχή της ΕΧΑΕ προχώρησε η Εθνική ΑΧΕ (16/8/04), ενώ σε δύο ξεχωριστές εκθέσεις (19/8/04) η χρηματιστηριακή σχολιάζει τα αποτελέσματα των Folli Follie και Μότορ Όιλ.

Η Εθνική ΑΧΕ για ΕΧΑΕ, Folli Follie, Motor Oil
Τις εκτιμήσεις της για αναμενόμενα μεγέθη α΄ εξαμήνου της Folli Follie και Mότορ Όιλ παρουσιάζει η Εθνική ΑΧΕ σε εκθέσεις της με ημερομηνίες 19/8, ενώ σε έτερη έκθεσή της (16/8) σχολιάζει τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου της ΕΧΑΕ και προχωρά σε υποβάθμιση της τιμής-στόχου της εταιρίας.

Αναλυτικότερα, για τη Folli Follie η Εθνική προβλέπει αύξηση 15,7% στα προ φόρων και μετά δικαιωμάτων κέρδη της εταιρίας για το α΄ εξάμηνο, στα 30,9 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, τονίζει ότι θέτει υπό αναθεώρηση την τρέχουσα τιμή-στόχο (26,6 ευρώ) και τη σύστασή της (”buy”).

Για τη Μότορ Όιλ επαναλαμβάνει τη σύστασή της (”buy”), ενώ διατηρεί αμετάβλητη την τιμή-στόχο στα 8,9 ευρώ.

Παράλληλα, προβλέπει ότι η εταιρία θα διανείμει προμέρισμα ύψους 20 λεπτών ανά μετοχή, ενώ εκτιμά ότι η μετοχή της εταιρίας διαπραγματεύεται 11,6 φορές τα εκτιμώμενα για το 2004 κέρδη με βάση τις αναθεωρημένες εκτιμήσεις της εταιρίας.

Αναλυτικά για την ΕΧΑΕ, η Εθνική ΑΧΕ σχολιάζοντας τα μεγέθη εξαμήνου της εταιρίας (16/8/2004) επισημαίνει την περικοπή του κόστους, αλλά και την υποχώρηση στους όγκους εργασιών. Ως αποτέλεσμα αυτού η χρηματιστηριακή αναθεωρεί καθοδικά την τιμή-στόχο για τη μετοχή έως τα 7 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση ”buy”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v