Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ETE: Κέρδη 84,1 εκ. στο Q3 βλέπει η Marfin

Στα 84,1 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 32,4% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και 72,1% σε ετήσια βάση, αναμένει η Marfin Analysis τα κέρδη γ' τριμήνου της Εθνικής, σε έκθεσή της όπου διατηρεί τιμή-στόχο στα 13,9 ευρώ.

ETE: Κέρδη 84,1 εκ. στο Q3 βλέπει η Marfin
Στα 84,1 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 32,4% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και 72,1% σε ετήσια βάση, αναμένει η Marfin Analysis τα κέρδη γ' τριμήνου της Εθνικής, σε έκθεσή της όπου διατηρεί τιμή-στόχο στα 13,9 ευρώ και σύσταση "hold".

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι τα αποτελέσματα της ΕΤΕ θα επιβαρυνθούν από τις δύσκολες συνθήκες στις αγορές, χαμηλότερα καθαρά έσοδα από τόκους λόγω υψηλότερου κόστους χρηματοδότησης, ζημιές από συναλλαγές και υψηλότερες προβλέψεις.

Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι τα καθαρά έσοδα από τόκους της τράπεζας θα διαμορφωθούν στα 1,028 δισ. ευρώ στο γ' τρίμηνο. Στα 353 εκατυ. ευρώ αναμένεται να διαμορφωθούν οι προβλέψεις. 

Στο εννεάμηνο, τα κέρδη της τράπεζας αναμένονται στα 229,6 εκατ. ευρώ, με τα καθαρά έσοδα από τόκους στα 3,1 δισ. ευρώ και τις προβλέψεις στο 1 δισ. ευρώ.

Η Εθνική αναμένεται να ανακοινώσει τα αποτελέσματα στις 30 Νοεμβρίου, πριν το άνοιγμα της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v