Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Αρνητική η τεχνική εικόνα της Alpha Bank

Αρνητική είναι η τεχνική εικόνα της μετοχής της Alpha Bank, σύμφωνα με το σχετικό report της Fortius Finance. Όπως επισημαίνεται, αν η μετοχή τις επόμενες ημέρες δεν επανέλθει υψηλότερα των 19,5 ευρώ με αυξημένο όγκο συναλλαγών, είναι πιθανό να οδηγηθεί σε κίνηση κάτω από τα 18,5 ευρώ.

Fortius: Αρνητική η τεχνική εικόνα της Alpha Bank
”Άσχηµη” για τη µεσοπρόθεσµη πορεία της µετοχής της Alpha Bank είναι η τεχνική εικόνα, σύμφωνα με το σχετικό report της Fortius Finance με ημερομηνία 20 Αυγούστου 2004.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, η καθοδική διάσπαση του ισχυρού επιπέδου στήριξης των 19,50 ευρώ στις αρχές του Αυγούστου έδωσε τέρµα στον µεγάλο σχηµατισµό συσσώρευσης των τελευταίων οκτώ µηνών.

Εάν µάλιστα η µετοχή δε µπορέσει να επανέλθει µέσα στις επόµενες ηµέρες µε αυξηµένο όγκο συναλλαγών πάνω από τα 19.50 ευρώ, προσθέτει η Fortius, ”τότε θα έχουµε πλήρη επιβεβαίωση της διάσπασης του σχηµατισµού, οδηγώντας έτσι τη µετοχή σε βίαιη κίνηση κάτω από τη στήριξη των 18,50 ευρώ”.

Η υπεραγορασµένη κατάσταση του γρήγορου στοχαστικού σε συνδυασµό µε τον καθοδικό δείκτη momentum συνθέτουν ένα αρνητικό τεχνικό κλίµα για τη περαιτέρω πορεία της µετοχής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v