Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Πιθανό αγοραστικό ενδιαφέρον

Η υποχώρηση που έχουν καταγράψει οι τιμές ορισμένων ”ελκυστικών” μετοχικών τίτλων πιθανόν να τροφοδοτήσει αγοραστικό ενδιαφέρον, αναφέρουν οι ΑΧΕ στα πρωινά repοrt τους, τονίζοντας ωστόσο ότι παραμένουν πρόβλημα οι τιμές του πετρελαίου.

ΑΧΕ: Πιθανό αγοραστικό ενδιαφέρον
Τι εκτιμάται για τη σημερινή συνεδρίαση: Η ανοδική κίνηση των διεθνών αγορών πιθανόν να λειτουργήσει θετικά για τη Σοφοκλέους, αναφέρει η Marfn Analysis στο πρωινό report της (19/8), επισημαίνοντας πως ”πλήθος” ελκυστικών μετοχών έχουν υποστεί σημαντική διόρθωση.

Περιορισμένες πιθανότητες υποχώρησης βραχυχρόνια προβλέπει για το Χ.Α. η Εθνική Χρηματιστηριακή (19/8), επισημαίνοντας όμως ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η συνέχιση της αποκόμισης κερδών.

Η Σίγμα ΑΧΕ αναφέρει στο πρωινό report της (19/8) πως η υποχώρηση των τιμών σε μεσαίας κεφαλαιοποίησης μετοχές πιθανόν να τροφοδοτήσει το επενδυτικό ενδιαφέρον.

Στις υψηλές τιμές του πετρελαίου, που αποτελούν τροχοπέδη για τις διεθνείς αγορές και τη Σοφοκλέους, αναφέρεται η Εγνατία ΑΧΕ στο πρωινό report της (19/8).

Τι έγινε χθες, 18 Αυγούστου: Πτώση 0,8% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης, στις 2.256 μονάδες.

* Τα reports των ΑΧΕ για τη σημερινή συνεδρίαση δημοσιεύονται δεξιά στη στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v