Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία ΑΧΕ: Στα 6,7 ευρώ η τιμή-στόχος για ΕΧΑΕ

Στα 6,70 ευρώ από 8 ευρώ περικόπτει η Εγνατία Χρηματιστηριακή την τιμή-στόχο για τη μετοχή της ΕΧΑΕ, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”buy”. Η ανάλυση της χρηματιστηριακής με ημερομηνία 16 Αυγούστου 2004 έχει τίτλο ”Εντυπωσιακός περιορισμός κόστους, αλλά η κάμψη του όγκου των συναλλαγών προκαλεί ανησυχίες”.

Εγνατία ΑΧΕ: Στα 6,7 ευρώ η τιμή-στόχος για ΕΧΑΕ
Στα 6,70 ευρώ από 8 ευρώ περικόπτει η Εγνατία Χρηματιστηριακή την τιμή-στόχο για τη μετοχή της ΕΧΑΕ, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”buy”.

Σε ανάλυσή της με ημερομηνία 16 Αυγούστου 2004 και τίτλο ”Εντυπωσιακός περιορισμός κόστους, αλλά η κάμψη του όγκου των συναλλαγών προκαλεί ανησυχίες”, η χρηματιστηριακή επισημαίνει την υποχώρηση των EBITDA και των πωλήσεων κατά το β΄ τρίμηνο, κάτι που αποδίδει στη μείωση των όγκων συναλλαγών.

Όπως αναφέρεται στο report, η καθοδική αναθεώρηση της τιμής στόχου αντανακλά την αναπροσαρμογή των εκτιμήσεων, την περίπου κατά 7% μείωση της αξίας του χαρτοφυλακίου της εταιρίας και την κατά 9% μείωση του ”στόχου” της Εγνατίας για το P/E Ratio, όπως προκύπτει από τον κλάδο των ευρωπαίων ανταγωνιστών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v