Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ:Παύση εισαγωγής νέων σειρών ΣΜΕ στην Intracom

Την παύση εισαγωγής νέων σειρών των ΣΜΕ της Intracom από 29/11, ενέκρινε σήμερα, μεταξύ άλλων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας Εκκαθάρισης Συναλλαγών Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΧΑ:Παύση εισαγωγής νέων σειρών ΣΜΕ στην Intracom
Την παύση εισαγωγής νέων σειρών των ΣΜΕ της Intracom από 29/11, ενέκρινε σήμερα, μεταξύ άλλων το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας Εκκαθάρισης Συναλλαγών Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Αναλυτικά όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας Εκκαθάρισης Συναλλαγών Χρηματιστηρίου Αθηνών, σε συνέχεια της από 07/10/2010 απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α για μεταγωγή της μετοχής της εταιρίας Ιντρακόμ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ από την Κατηγορία Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης στην Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης, με ημερομηνία εφαρμογής την Δευτέρα 29/11/2010, ενέκρινε:

1. Την Παύση εισαγωγής νέων σειρών των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης στη Μετοχή της Ιντρακόμ από τη Δευτέρα 29/11/2010. Η διαπραγμάτευση και εκκαθάριση των υφιστάμενων σειρών του εν λόγω προϊόντος, για τις οποίες κατά την Παρασκευή 26/11/2010 υφίστανται ανοιχτές θέσεις θα συνεχιστεί μέχρι την λήξη τους. Επίσης, οι πάσης φύσεως υποχρεώσεις που σχετίζονται με τα χαρακτηριστικά και την διαπραγμάτευση του εν λόγω προϊόντος θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι τη λήξη των εν λόγω σειρών.

2. Την Αναστολή διαπραγμάτευσης των σειρών του εν λόγω προϊόντος, για τις οποίες την Παρασκευή 26/11/2010 δεν υφίστανται ανοιχτές θέσεις.

3. Τη Μεταβολή του τρόπου υπολογισμού της Τελικής Τιμής Εκκαθάρισης των σειρών του εν λόγω προϊόντος κατά την ημέρα λήξης, καθώς ο υποκείμενος τίτλος κατά την ημέρα λήξης του συνδεδεμένου με αυτόν Σ.Μ.Ε δε θα συμμετέχει στη ενδιάμεση δημοπρασία που διεξάγεται κατά την Ημέρα Λήξης στην Μεγάλη Κεφαλαιοποίηση. Στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείτε να δείτε πως θα πραγματοποιηθεί ο υπολογισμός της τελικής τιμής εκκαθάρισης

Ειδικά και αποκλειστικά για τα προϊόντα «Συμβάσεις πώλησης κινητών αξιών με σύμφωνο επαναγοράς» (SL), «Συμβάσεις αγοράς κινητών αξιών με σύμφωνο επαναπώλησης» (SB) και Τυποποιημένες Συμβάσεις Επαναγοράς (STRAs) επί της Μετοχής της Εταιρίας Ιντρακόμ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, η διαπραγμάτευση τους θα παραταθεί για όσο διάστημα θα υφίσταται η διαπραγμάτευση των σειρών των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης στη Μετοχή της Ιντρακόμ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤ.ΕΚ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητας του Άμεσου Εκκαθαριστικού Μέλους της Αγοράς Παραγώγων για την εταιρία «MERIT Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v