Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTE: Νέα τιμή τα 6,7 ευρώ από Alpha Finance

Στα 6,7 από τα 7,5 ευρώ προηγουμένως μειώνει η Alpha Fin. την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ σε έκθεσή της (4/11), όπου χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα του Q3 "θετική έκπληξη". Διατηρεί σύσταση "neutral".  

OTE: Νέα τιμή τα 6,7 ευρώ από Alpha Finance
Στα 6,7 από τα 7,5 ευρώ προηγουμένως μειώνει η Alpha Finance την τιμή -στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ σε έκθεσή της με ημερομηνία 4 Νοεμβρίου, όπου χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα του Q3 "θετική έκπληξη".

Η σύσταση παραμένει "neutral" καθώς η χρηματιστηριακή εκτιμά πως έως ότου υπάρξουν θετικοί καταλύτες και ο ΟΤΕ ανακάμψει δεν αναμένεται εκ νέου αξιολόγηση των μετοχών.

Τα σημάδια που θα σημάνουν θετική εξέλιξη, αναφέρει στο report της η χρηματιστηριακή,  είναι η χαλάρωση των πιέσεων από τη ρυθμιστική αρχή, το περιορισμένο κόστος απασχόλησης στη σταθερή τηλεφωνία καθώς και η συνέχιση του εξορθολογισμού της σταθερής τηλεφωνίας και η πρόοδος στις επενδύσεις VDSL.

Η Alpha Finance προχωρά στη μείωση της τιμής-στόχου προσαρμόζοντάς την στις εκτιμήσεις για τη σταθερή τηλεφωνία στην Ελλάδα και στη φορολογία από το 2011 και εξής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v