Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Beta ΑΧΕ: Έντεκα μετοχές που ξεχωρίζουν

Έντεκα εταιρίες της μικρομεσαίας κεφαλαιοποίησης επέλεξε και ξεχωρίζει η Beta ΑΧΕ, τις οποίες θεωρεί επενδυτικές ευκαιρίες για επενδυτές με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, με βάση τα θεμελιώδη τους μεγέθη.

Beta ΑΧΕ: Έντεκα μετοχές που ξεχωρίζουν
Έντεκα εταιρίες της μικρομεσαίας κεφαλαιοποίησης επέλεξε και ξεχωρίζει η Beta ΑΧΕ, τις οποίες θεωρεί επενδυτικές ευκαιρίες για επενδυτές με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις: Ηρακλής, Jumbo, Notos Com, S&B, Μαΐλλης, Frigoglass, Hyatt, Πλαστικά Θράκης, Αλουμίνιον της Ελλάδος, Everest και Sprider.

Κύριος γνώμονας για την επιλογή της χρηματιστηριακής στάθηκαν τα θεμελιώδη μεγέθη των εταιριών που αποτελούν την τελική της επιλογή, ενώ βασικά κριτήρια αποτέλεσαν η αποτίμηση (P/E και EV/EBITDA), ο χαμηλός δανεισμός και η πιθανότητα επιχειρηματικών εξελίξεως τους ερχόμενους μήνες (όπως π.χ. η πιθανή εξαγορά της Αλουμίνιον της Ελλάδος ή της ΑΓΕΤ).

Επίσης, η Beta AXE αναφέρει πως από τεχνικής πλευράς έχει ληφθεί υπόψη η κίνηση της μετοχής από την αρχή του χρόνου, καθώς και σε σχέση με το υψηλό 52 εβδομάδων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v