3E: Συστάσεις από CSFB, Marfin και Εγνατία

Την τιμή–στόχο των 22,5 ευρώ και τη σύσταση ”outperform” διατηρεί η Marfin Analysis για τη μετοχή της Coca – Cola Τρία Έψιλον σε ανάλυσή της με ημερομηνία 12 Αυγούστου, ενώ η Εγνατία ΑΧΕ αναβαθμίζει τη σύσταση της μετοχής σε ”accumulate”.

3E: Συστάσεις από CSFB, Marfin και Εγνατία
Την τιμή–στόχο των 22,5 ευρώ και τη σύσταση ”outperform” διατηρεί η Marfin Analysis για τη μετοχή της Coca – Cola Τρία Έψιλον σε ανάλυσή της με ημερομηνία 12 Αυγούστου, ενώ η Εγνατία ΑΧΕ αναβαθμίζει τη σύσταση για τη μετοχή της εταιρίας σε ”accumulate”.

Η χρηματιστηριακή αναφέρει πως παραμένει θετική για την Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεως, ενώ επισημαίνει πως ο όμιλος είναι σε θέση να καταγράψει ισχυρή αύξηση στα κέρδη του παρά τις αντίξοες συνθήκες που παρουσιάστηκαν στη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του έτους.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Marfin Analysis αναφέρει πως οι αρνητικές συνθήκες του δεύτερου τριμήνου είναι αναστρέψιμες, ενώ αναφορικά με το σύνολο του πρώτου εξαμήνου η χρηματιστηριακή σημειώνει πως η Coca – Cola Τρία Έψιλον παρουσίασε υψηλότερη της αναμενόμενης κερδοφορία ως αποτέλεσμα των αυξήσεων των τιμών, του ευνοϊκού χαρτοφυλακίου των προσφερόμενων προϊόντων, αλλά και των προσπαθειών της διοίκησης όσον αφορά στα λειτουργικά έξοδα.

Εξάλλου, σε ανάλυσή της η Εγνατία ΑΧΕ αναβαθμίζει τη σύσταση για τη μετοχή της Coca-Cola Τρία Έψιλον σε ”accumulate”, αποδίδοντας παράλληλα τιμή-στόχο τα 21 ευρώ.

Ειδικότερα, στην ανάλυση της χρηματιστηριακής επισημαίνεται ότι παρά την αδύναμη οργανική αύξηση του όγκου πωλήσεων που ανακοίνωσε η Coca-Cola Τρία Έψιλον για το α΄ εξάμηνο, η λειτουργική κερδοφορία του ομίλου κρίνεται ως ”εύρωστη”.

Παράλληλα η Εγνατία ΑΧΕ διατηρεί τις εκτιμήσεις της για το έτος.

Σε πρωινό της report η Credit Suisse First Boston διατηρεί την τιμή-στόχο των 22 ευρώ και τη σύσταση ”outperform” για τη μετοχή της Coca – Cola Τρία Έψιλον.

Παράλληλα, η CSFB σημειώνει πως αύξησε τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή της Coca – Cola Τρία Έψιλον για το 2004 κατά 1% και συγκεκριμένα στα 1,11 ευρώ, διατηρώντας αμετάβλητες τις εκτιμήσεις για τα EBITDA, για τα οποία προβλέπει βελτίωση 11,4% στο σύνολο του 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v