Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανανέωση ειδικής διαπραγμάτευσης για 11 εταιρίες

Η Επιτροπή Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α. κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών έντεκα (11) εισηγμένων εταιριών.

Ανανέωση ειδικής διαπραγμάτευσης για 11 εταιρίες
Η Επιτροπή Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α. κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εισηγμένων εταιριών «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ», «ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ», «COCA-COLA», «ΔΕΗ», «ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ», «ΤΙΤΑΝ», «ALPHA BANK», «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ», «ΟΠΑΠ» και «ΟΤΕ» από την εταιρία – Μέλος του Χ.Α. «EFG Eurobank ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.».

Επίσης, ενέκρινε την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας «ΕΛΑΣΤΡΟΝ» από την εταιρία – Μέλος του ΧΑ «MERIT ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.». 

Τέλος, ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή στο προϊόν της Αγοράς Παραγώγων του ΧΑ Σ.Μ.Ε. επί των μετοχών της “ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ”, από το Μέλος της Αγοράς Παραγώγων του ΧΑ «BETA Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.», και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί του παραπάνω παράγωγου προϊόντος τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v