Eurobank Sec: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο επίκεντρο

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες επικεντρώνεται το ενδιαφέρον, σύμφωνα με τη Eurobank Securities, η οποία αναφέρει πως αφενός αρκετά από τα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου που ήταν ”ισχυρά” κατάφεραν μόνο να οδηγήσουν σε αποκόμιση κερδών, ενώ παράλληλα τα υπόλοιπα μεγέθη που θα ανακοινωθούν δεν αναμένεται να επηρεάσουν την αγορά.

Eurobank Sec: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο επίκεντρο
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες επικεντρώνεται το ενδιαφέρον, αναφέρει η Eurobank Securities στο μηνιαίο της report (Αύγουστος 2004).

Οι ξένες αγορές θα συνεχίσουν να αποτελούν βασικό ρυθμιστή της τάσης για την εγχώρια αγορά, όπου σε επιχειρηματικό επίπεδο το μόνο που αναμένεται είναι η συνέχιση μέχρι τέλους του μήνα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εξαμήνου.

Όσον αφορά στα μεγέθη που έχουν ήδη ανακοινωθεί για το πρώτο εξάμηνο του έτους, η Eurobank Securities αναφέρει πως παρά το γεγονός ότι ορισμένα είναι ιδιαίτερα ισχυρά (όπως για την πλειονότητα των τραπεζών, την Cosmote, αλλά και την Coca – Cola), η αντίδραση των επενδυτών ήταν να προχωρήσουν σε κινήσεις αποκόμισης κερδών.

Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα που αναμένεται να ανακοινωθούν, η χρηματιστηριακή εκτιμά πως δεν θα επηρεάσουν την αγορά στο σύνολό της, αλλά μόνο τις εταιρίες σε ανεξάρτητη βάση, ενώ συμπληρώνει πως η αγορά σε γενικές γραμμές έχοντας δει αρκετά ”υψηλά” στο πρώτο εξάμηνο, διατηρεί τις επιφυλάξεις της για το outlook του δεύτερου εξαμήνου του έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v