EFG Eurobank: Συνιστά ”Outperform” για 3Ε

Την ικανότητα της 3Ε να αναδεικνύει υψηλά περιθώρια (margins) ακόμα και σε καιρούς προκλήσεων τονίζει η EFG Eurobank σε σχετική ανάλυση για την εταιρία (11/8), στην οποία θέτει ως δίκαιη τιμή τα 23,62 ευρώ και επανασυνιστά Outperform, ενώ η Smith Barney αναβάθμισε τη σύστασή της σε Hold.

EFG Eurobank: Συνιστά ”Outperform” για 3Ε
Την ικανότητα της να αναδεικνύει υψηλά περιθώρια (margins) ακόμα και σε καιρούς προκλήσεων τονίζει η EFG Eurobank σε σχετική ανάλυση για την εταιρία (11/8), στην οποία θέτει ως δίκαιη τιμή τα 23,62 ευρώ, παραμένει θετική για τη μετοχή και επανασυνιστά Outperform.

Για το 2004 προβλέπει ότι τα καθαρά κέρδη θα ανέλθουν στα 149,3 εκατ. ευρώ και οι πωλήσεις στα 4.311 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

Εξάλλου, o διεθνής οίκος Smith Barney αναβάθμισε σε Hold - medium risk, από Sell - medium risk, τη σύστασή του για μετοχή της ενώ διατηρεί την τιμή στόχο στα 19 ευρώ, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters.

Η αύξηση της αξιολόγησης οφείλεται στην υποχώρηση κατά 9% που κατέγραψε η μετοχή της από το Μάιο, τονίζεται στο τηλεγράφημα

Η Smith Barney υπογραμμίζει ότι τα μεγέθη της παρουσίασαν μία μικτή εικόνα τονίζει όμως ότι προβαίνει σε μικρές αλλαγές στις προβλέψεις για το 2004-07, παρά την αναθεώρηση των προβλέψεων για ρυθμό αύξησης του όγκου στο 6% από 8%, προκειμένου να συμβαδίσουν με τον στόχο της εταιρίας, υπογραμμίζεται στο τηλεγράφημα.

Επιπλέον, σε σημερινό της δημοσίευμα η ηλεκτρονική διεύθυνση του FT.COM αναφέρεται πως η Coca - Cola Τρία Έψιλον ανακοίνωσε πως δεν αναμένει αύξηση των πωλήσεών της στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων, υπό το πρίσμα ότι ο τουρισμός στην Ελλάδα έχει παρουσιάσει φέτος κάμψη.

Επίσης, το FT.COM σημειώνει πως η Τρία Έψιλον διαθέτει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια των Αγώνων, δεδομένης της σχέσης που διαθέτει ως χορηγός και που σύμφωνα με την οποία θα μπορεί να προωθεί τα προϊόντα της, συμπεριλαμβανομένων των εμφιαλωμένων νερών και χυμών, σε όλες τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v