Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SSSB: Απογοητευτικά τα αποτελέσματα της Alpha Bank

Τιμή στόχο 15,3 ευρώ, ελάχιστα υψηλότερη από την τρέχουσα διατηρεί για την Alpha bank η SSSB σε συνοπτικό report της οποίας επισημαίνεται οτι τα αποτελέσματα τριμήνου της ελληνικής τράπεζας ήταν απογοητευτικά.

SSSB: Απογοητευτικά τα αποτελέσματα της Alpha Bank
Στα καθαρά έσοδα απο τόκους, τα οποία παρουσίασαν τη χειρότερη ”επίδοση” των τελευταίων πέντε τριμήνων, εστιάζεται η κριτική της Schroder Salomon Smith Barney ως προς τα τελευταία αποτελέσματα της Alpha Bank.

Στο συνοπτικό σημείωμα του με ημερομηνία 30 Απριλίου, το οποίο τιτλοφορείται ”Αρχική αντίδραση η απογοήτευση”, ο αμερικανικός επενδυτικός οίκος, διατηρεί ως τιμή στόχο τα 15,3 ευρώ ( σ.σ. η Alpha Bank έκλεισε χθες στα 15,12 ευρώ) αλλά και τη διαβάθμιση ”ούδέτερη μεσαίου ρίσκου”.

Επισημαίνει όμως οτι πρόκειται να αναπροσαρμόσει τις εκτιμήσεις του για την κερδοφορία του ελληνικού ομίλου κατόπιν των αποτελεσμάτων που επέδειξε η Alpha, αφού ολοκληρωθεί η ενημέρωση επ αυτών.

Οπως προκύπτει από το ίδιο σημείωμα η ανησυχία των αναλυτών της SSSB επικεντρώνεται στη πορεία των εσόδων από τόκους, αλλά και στις δυνατότητες της Alpha να αναστρέψει με επαρκή ένταση την επιβραδυντική τάση ωστε να δικαιολογήσει υψηλότερες αποτιμήσεις στο μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v