Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: "Πράσινο φως" σε νέες μετοχές ΕΤΕ και Vell

Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών από τις ΑΜΚ της Εθνικής Τράπεζας και της Vell ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χ.Α.

ΧΑ: Πράσινο φως σε νέες μετοχές ΕΤΕ και Vell
H Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των:

• 121.408.315 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της τράπεζας «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.», οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 19η Οκτωβρίου 2010.

• α) 550.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «VELL INTERNATIONAL GROUP A.E.», που προέκυψαν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων της εταιρίας με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ πιστωτών της και

β) 16.906.500 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας, που προέκυψαν από τη μετατροπή 5.525 ομολογιών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 22α Οκτωβρίου 2010.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v