Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Σε 3Ε, Cosmote και Πειραιώς το ενδιαφέρον

Οι μετοχές της 3E, της Cosmote, αλλά και της Τράπεζας Πειραιώς αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της συνεδρίασης εκτιμούν οι Χρηματιστηριακές, υπογραμμίζοντας όμως παράλληλα ότι οι ξένες αγορές πιθανόν να λειτουργήσουν ως τροχοπέδη.

ΑΧΕ: Σε 3Ε, Cosmote και Πειραιώς το ενδιαφέρον
Τι εκτιμάται για τη σημερινή συνεδρίαση: Οι μετοχές της 3E και της Cosmote θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνεδρίασης εκτιμά η Marfin Analysis, ενώ προβλέπει ”προσεκτικό” άνοιγμα.

Η Εθνική ΑΧΕ προβλέπει ότι η τεχνική αντίδραση της αγοράς πιθανόν να οδηγήσει τους δείκτες υψηλότερα, χαρακτηρίζει όμως τον όγκο συναλλαγών ως απαραίτητο στοιχείο για την όποια άνοδο.

Η Σίγμα Χρηματιστηριακή τονίζει ότι τα θετικά αποτελέσματα της 3Ε, τα μεγέθη της Cosmote αλλά και τα αναμενόμενα αποτελέσματα της Τράπεζας Πειραιώς θα δώσουν ένα θετικό τόνο στην αγορά, υπογραμμίζει όμως ότι οι ξένες αγορές πιθανόν να λειτουργήσουν ως τροχοπέδη.

Τι έγινε την Δευτέρα 9 Αυγούστου: Ενίσχυση 0,28% κατέγραψε ο γενικός δείκτης, στις 2.297,21 μονάδες με τους όγκους συναλλαγών σε χαμηλά επίπεδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v