Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SelasNet: Το consensus για 6μηνο ΕΛΠΕ, ΕΧΑΕ, Hyatt

To consensus για τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου των Ελληνικών Πετρελαίων, της ΕΧΑΕ και της Hyatt συγκέντρωσε η SelasNet, στο οποίο προβλέπονται πτώση 30,4% στα κέρδη των ΕΛΠΕ και αύξηση 75,3% και 32,7% στα κέρδη των ΕΧΑΕ και Hyatt αντίστοιχα.

SelasNet: Το consensus για 6μηνο ΕΛΠΕ, ΕΧΑΕ, Hyatt
To consensus των συγκλίνουσων εκτιμήσεων των Χρηματιστηριακών εταιριών για τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου 2004 των Ελληνικών Πετρελαίων, της ΕΧΑΕ και της Hyatt συγκέντρωσε η SelasNet.

Αναλυτικότερα, πτώση 30,4% σε ετήσια βάση, προβλέπεται να σημειώσουν τα κέρδη μετά φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας α΄ εξαμήνου των ΕΛΠΕ, διαμορφούμενα στα 75,5 εκατ. ευρώ.

Για τις πωλήσεις α΄ εξαμήνου της εταιρίας εκτιμάται ότι θα αυξηθούν οριακά (0,1%), διαμορφούμενες στα 2.408 εκατ. ευρώ.

Στην online βάση δεδομένων προβλέψεων της SelasNet για την κερδοφορία των ΕΛΠΕ συμμετείχαν 6 ΑΧΕ: Η Alpha Finance, η Εγνατία Χρηματιστηριακή, η Eurocorp Credit Lyonnais, η HSBC Παντελάκης Χρηματιστηριακή, η Marfin Eλληνική Χρηματιστηριακή και η Π&Κ Χρηματιστηριακή.

Σημειώνεται ότι η εταιρία ανακοινώνει αποτελέσματα στις 11 Αυγούστου.

Για την ΕΧΑΕ προβλέπεται ότι τα κέρδη προ φόρων προ δικαιωμάτων μειοψηφίας, α΄ εξαμήνου θα αυξηθούν κατά 75,3%, σε ετήσια βάση, διαμορφούμενα στα 29,6 εκατ. ευρώ.

Αναφορικά με τις πωλήσεις της ΕΧΑΕ, προβλέπεται αύξηση 31,6%, ετησίως, στα 33,1 εκατ. ευρώ.

Στην online βάση δεδομένων προβλέψεων της SelasNet για την κερδοφορία της ΕΧΑΕ συμμετείχαν 4 ΑΧΕ: η Alpha Finance, η Εγνατία Χρηματιστηριακή, η Eurocorp Credit Lyonnais και η Π&Κ Χρηματιστηριακή.

Η ΕΧΑΕ ανακοινώνει αποτελέσματα α΄ εξαμήνου στις 12 Αυγούστου.

Εξάλλου, αύξηση 32,7%, σε ετήσια βάση, εκτιμάται πως θα σημειώσουν τα προ φόρων προ δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη της Hyatt στο α΄ εξάμηνο του 2004, διαμορφούμενα στα 43,2 εκατ. ευρώ.

Ανάλογα ενισχυμένες θα ”εμφανιστούν” οι πωλήσεις της Hyatt στο α΄ εξάμηνο, αφού προβλέπεται ότι θα αυξηθούν κατά 44,8%, στα 100,6 εκατ. ευρώ.

Στην online βάση δεδομένων προβλέψεων της SelasNet για την κερδοφορία της Hyatt συμμετείχαν 8 ΑΧΕ: η Alpha Finance, η Εγνατία Χρηματιστηριακή, η Εθνική Χρηματιστηριακή, η Eurocorp Xρηματιστηριακή, η HSBC Παντελάκης Χρηματιστηριακή, η Κάππα Χρηματιστηριακή, η Marfin Ελληνική Χρηματιστηριακή και η Π&Κ Χρηματιστηριακή.

Η Hyatt ανακοινώνει αποτελέσματα στις 11 Αυγούστου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v