Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EXAE: Τριμελής επιτροπή για διάδοχο Σπ. Καπράλου

Συνεδρίασε σήμερα το ΔΣ της ΕΧΑΕ με μοναδικό θέμα στην ατζέντα την παραίτηση του κ. Σπύρου Καπράλου. Σε τριμελή επιτροπή ανατέθηκε η εύρεση του διαδόχου του κ. Καπράλου.

EXAE: Τριμελής επιτροπή για διάδοχο Σπ. Καπράλου
Συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ. της ΕΧΑΕ με μοναδικό θέμα στην ατζέντα την παραίτηση του κ. Σπύρου Καπράλου.

Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικά Χρηματιστήρια ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξουν νεότερα για τον αντικαταστάτη του, τον οποίο ανέλαβε να βρει μεταξύ των πιθανών υποψηφίων τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους κ. Γεωργανά, Θεοδωρίδη και Τουρκολιά.  

Τη σύσταση τριμελούς επιτροπής από στελέχη της ΕΧΑΕ, η οποία θα επιληφθεί της διαδικασίας πλήρωσης των θέσεων του προέδρου του Χ.Α. και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΧΑΕ, επιβεβαίωσε πριν από λίγο ο κ. Σπύρος Καπράλος.

Ο πρόεδρος του χρηματιστηρίου, ο οποίος υπέβαλε πρόσφατα την παραίτησή του, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Αθήνα 9.84 προανήγγειλε τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την αναπλήρωσή του, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες του Euro2day.

"Δεν μου έγινε πρόταση παραμονής στη θέση μου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καπράλος και χαρακτήρισε για άλλη μία φορά κακοήθειες τις πληροφορίες και τα δημοσιεύματα ότι υπήρξε πρόταση να παραμείνει στη θέση του με μείωση των αποδοχών του κατά 50% την οποία και δεν αποδέχτηκε.

Ο ίδιος χαρακτήρισε ικανούς να τον διαδεχτούν τους σημερινούς γενικούς διευθυντές του Χ.Α., σημειώνοντας ότι διαθέτουν την πείρα και την απαραίτητη οριζόντια γνώση των θεμάτων για να καταλάβουν τη θέση του προέδρου του Χ.Α. και του Δ.Σ. της ΕΧΑΕ.

Ερωτώμενος πάντως για το ποιο πρέπει να είναι κατά τη γνώμη του το βασικό προσόν του προέδρου του Χ.Α., δήλωσε χαρακτηριστικά: το επικοινωνιακό χάρισμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v