Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EK: Διαγραφή της Αγροτικής Ασφαλιστικής

Τη διαγραφή των μετοχών της Αγροτικής Ασφαλιστικής, το δικαίωμα εξαγοράς της Informer και τα ενημερωτικά δελτία των Sciens, Plias, Ρέα, Ιμπέριο ενέκρινε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Πρόστιμα σε Θ. Λαναρά, Lannet.

EK: Διαγραφή της Αγροτικής Ασφαλιστικής
Τη διαγραφή των μετοχών της Αγροτικής Ασφαλιστικής, το δικαίωμα εξαγοράς της Informer και τα ενημερωτικά δελτία των Sciens, Plias, Ρέα, Ιμπέριο ενέκρινε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Πρόστιμα σε Θ. Λαναρά, Lannet.

Το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή 565η/7.10.2010 συνεδρίασή του ενέκρινε:

• Tη διαγραφή από το Χ.Α. των μετοχών της εταιρίας Αγροτική Ασφαλιστική Α.Ε. ύστερα από απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της.

• Το αίτημα της εταιρίας SAROGAD INVESTMENT LIMITED A.E. για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς επί των μετοχών της εταιρίας INFORMER ΑΕΒΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.

• Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας Sciens ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ για την αύξηση μετοχικού της κεφαλαίου με εισφορά σε είδος και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χ.Α.

• Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας PLIAS ΑΒΕΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με δημόσια προσφορά υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χ.Α.

• Το περιεχόμενο του περιληπτικού σημειώματος και του σημειώματος μετοχικού τίτλου της εταιρίας ΡΕΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ-ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Α.Ε. για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της με δημόσια προσφορά μετοχών χωρίς την εισαγωγή τους στο Χ.Α.

• Το περιεχόμενο του συμπληρώματος ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας Ιμπέριο - ΑΡΓΩ ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της, λόγω της συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιριών ΜΠΑΛΛΑΟΥΦ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ και ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

• Την παροχή άδειας σε Αμοιβαία Κεφάλαια και σε ΑΕΕΧ για τη συμμετοχή τους στο μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο της εταιρίας Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.

• Την επιβολή προστίμου ύψους 50.000 ευρώ στον Θωμά Λαναρά για κατάχρηση προνομιακής πληροφόρησης. Συγκεκριμένα, ενώ ήταν κάτοχος προνομιακών πληροφοριών της εταιρίας ΛΑΝΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. προέβη σε πώληση μετοχών της, μέσω ελεγχόμενης από αυτόν εταιρίας, πριν από τη δημοσιοποίηση των εν λόγω προνομιακών πληροφοριών.

• Την επιβολή προστίμου ύψους 15.000 ευρώ στην εταιρία ΛΑΝΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. διότι εκπρόθεσμα ανακοίνωσε στο επενδυτικό κοινό πληροφορία για την έκδοση ομολογιακού δανείου, γεγονός που συνιστούσε ουσιώδη μεταβολή στη δανειακή της επιβάρυνση και το οποίο εύλογα αναμενόταν ότι θα επηρέαζε την αγορά των μετοχών της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v