Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

G.S.: Επιστρέφει στην κάλυψη ελληνικών τραπεζών

Στις αξιολογήσεις της για ορισμένες ελληνικές τράπεζες επιστρέφει η Goldman Sachs σε έκθεσή της με ημερομηνία 6 Οκτωβρίου, αναπροσαρμόζοντας την τιμή για Εθνική και Πειραιώς και τονίζοντας "μικρές βελτιώσεις".  

G.S.: Επιστρέφει στην κάλυψη ελληνικών τραπεζών
Στις αξιολογήσεις της για ορισμένες ελληνικές τράπεζες επιστρέφει η Goldman Sachs σε έκθεσή της με ημερομηνία 6 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, ο οίκος αξιολογεί εκ νέου την Τράπεζα Πειραιώς (σύσταση "sell", τιμή τα 3,4 ευρώ), την Αγροτική ("sell", 0,55 ευρώ) και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Η Goldman Sachs επ’ αφορμή των κεφαλαιακών αυξήσεων διατυπώνει νέες τιμές-στόχους για την Εθνική (στα 7,3 από τα 7,56 ευρώ προηγουμένως) και για την Τράπεζα Κύπρου (στα 4 από 4,21 ευρώ).

Οι ανησυχίες για το ελληνικό χρέος αναμένεται να εξακολουθήσουν να αποτελούν τη βασική πηγή ανησυχίας και για τις τράπεζες σε ό,τι αφορά τη μεσοπρόθεσμη επίδοση της μετοχής τους.

Αν και η θέση των ελληνικών τραπεζών περιλαμβάνει ακόμη προκλήσεις για τις ίδιες, τα πρόσφατα στοιχεία έδειξαν μικρή βελτίωση, αναφέρει η Goldman Sachs, επισημαίνοντας την υποχώρηση των καταθέσεων και την επόμενη άνοδό τους. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v