ΑΧΕ: Προβλέπουν ενδιαφέρον για Eurobank

Τα αποτελέσματα-έκπληξη της EFG Eurobank πιθανόν να τροφοδοτήσουν αγοραστικό ενδιαφέρον για τη μετοχή της τράπεζας, ενώ το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί για άλλη μια συνεδρίαση στις ευρωαγορές, επισημαίνουν οι χρηματιστηριακές.

ΑΧΕ: Προβλέπουν ενδιαφέρον για Eurobank
Τι εκτιμάται για σήμερα: Τα αποτελέσματα της EFG Eurobank θα δώσουν ένα θετικό τόνο στην αγορά, τονίζει η Σίγμα ΑΧΕ, επισημαίνοντας όμως ότι η ”πορεία” των ευρωπαικών αγορών πιθανόν να λειτουργήσει ως τροχοπέδη.

Αμφίβολες χαρακτηρίζει η Εγνατία ΑΧΕ τις όποιες ανοδικές κινήσεις του Χ.Α., με την ”κατήφεια” να χαρακτηρίζει το ευρύτερο επενδυτικό συναίσθημα, εκτιμά όμως ότι τα αποτελέσματα της Eurobank πιθανόν να τροφοδοτήσουν αγοραστικό ενδιαφέρον για τη μετοχή.

Η Marfin Analisis προβλέπει ότι οι ευρωπαϊκές αγορές θα κινηθούν επιφυλακτικά λόγω των πετρελαϊκών τιμών.

Η πτωτική συνεδρίαση της Wall, που θα επηρεάσει αρνητικά τις ευρωαγορές, πιθανόν να επιτείνει και την ψυχολογία των ”εγχώριων” επενδυτών, τονίζει η EFG Eurobank ΑΧΕ.

Εξάλλου, κρίσιμες χαρακτηρίζει για τη Σοφοκλέους τις ”έξωθεν” ροές η Εθνική Χρηματιστηριακή.

Τι έγινε χθες: Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν στη χθεσινή συνεδρίαση, τονίζει η Μarfin Analysis. O Γ.Δ. ”έκλεισε” οριακά υψηλότερα (0,04%), στις 2.297,66 μονάδες

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v