SelasNet: Το consensus για 6μηνο της 3Ε (update)

Αύξηση 41,6% σε ετήσια βάση προβλέπεται να σημειώσουν τα μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη (68,53 εκατ. ευρώ) της 3Ε για το α΄ εξάμηνο, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών που συγκέντρωσε η SelasNet, ενώ η UBS ”βλέπει” τη μετοχή της στα 21 ευρώ.

SelasNet: Το consensus για 6μηνο της 3Ε (update)
Αυξημένα εκτιμώνται τα μεγέθη α΄ εξαμήνου της , με βάση τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις των 6 χρηματιστηριακών τις οποίες συγκέντρωσε η SelasNet.

Αναλυτικότερα, αύξηση 41,6%, σε ετήσια βάση, προβλέπεται να σημειώσουν τα μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη της για το α΄ εξάμηνο, διαμορφούμενα στα 68,53 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών.

Εξάλλου, αυξημένες κατά 7,4% ετησίως εκτιμώνται οι πωλήσεις της εταιρίας για το α΄ εξάμηνο, διαμορφούμενες στα 2.096 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις των χρηματιστηριακών.

Στην on line βάση δεδομένων προβλέψεων της SelasNet για την κερδοφορία της συμμετείχαν: Η Εγνατία Χρηματιστηριακή, η Eurocorp Χρηματιστηριακή, η HSBC Παντελάκης Χρηματιστηριακή, η Κάππα Χρηματιστηριακή, η Marfin Eλληνική Χρηματιστηριακή και η Π&Κ Χρηματιστηριακή.

Εξάλλου, διατηρεί την τιμή-στόχο (21 ευρώ) για τη μετοχή της η UBS, σε σχετική έκθεσή της (5/8), στην οποία δεν μεταβάλλει τη σύστασή της (”neutral 1”).

Η εταιρία, τονίζει η UBS, διαπραγματεύεται 14,5 φορές τα εκτιμώμενα για το 2004 κέρδη, ενώ εκτιμά ότι τα καθαρά κέρδη της για το σύνολο του έτους θα ανέλθουν στα 273 εκατ. ευρώ.

Επίσης τονίζει ότι το γ΄ τρίμηνο θα είναι το κρισιμότερο για την .

Σημειώνεται ότι η θα ανακοινώσει αποτελέσματα α΄ εξαμήνου στις 10 Αυγούστου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v