Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

M.S: Τι ειπώθηκε σε συναντήσεις με ΟΤΕ, ΗΟL, ΦΟΡΘ

Τιμή-στόχο τα 7,5 ευρώ και σύσταση equalweight θέτει για τη μετοχή του ΟTΕ η Morgan Stanley αναφέρει σε ανάλυση μετά από συνάντηση που είχε στην Αθήνα με στελέχη του Οργανισμού αλλά και των HOL και Forthnet.

M.S: Τι ειπώθηκε σε συναντήσεις με ΟΤΕ, ΗΟL, ΦΟΡΘ
Τιμή-στόχο τα 7,5 ευρώ και σύσταση equalweight θέτει για τη μετοχή του ΟTΕ η Morgan Stanley αναφέρει σε σχετική ανάλυση (21/09) μετά από συνάντηση που είχε στην Αθήνα με στελέχη του Οργανισμού αλλά και των HOL και Forthnet.

Σε ό,τι αφορά τον ΟΤΕ ο διεθνής οίκος επισημαίνει ότι η μετοχή είναι φθηνή αλλά προκαλεί προβληματισμό το μακροοικονομικό περιβάλλον και ο αυξημένος ανταγωνισμός.

Στη συνάντηση με τα στελέχη της HOL υπογραμμίστηκε πως ενισχύεται η αυτονομία της (σε όρους τεχνικού δικτύου) έναντι του ΟΤΕ και επισημάνθηκε ότι η εγχώρια αγορά απαιτεί ενοποιήσεις.

Στη συνάντηση με τα στελέχη της Forthnet επισημάνθηκε η ηγετική θέση της εταιρίας στο χώρο των εναλλακτικών. Οι υποχρεώσεις το β΄ τρίμηνο ανέρχονται στα 224 εκατ. ευρώ, ενώ η δυναμική της συνδρομητικής τηλεόρασης θα φανεί στο δ΄ τρίμηνο του 2010.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v