SelasNet: Το consensus για το 6μηνο της Cosmote

Αύξηση 23,4% θα σημειώσουν τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας α΄ εξαμήνου της Cosmote σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 8 Χρηματιστηριακών τις οποίες συγκέντρωσε η Selasnet.

SelasNet: Το consensus για το 6μηνο της Cosmote
Αυξημένα εκτιμούν τα μεγέθη α΄ εξαμήνου της Cosmote oι συγκλίνουσες εκτιμήσεις 8 Χρηματιστηριακών τις οποίες συγκέντρωσε η Selasnet.

Aναλυτικότερα, αύξηση της τάξεως του 18,9%, σε ετήσια βάση, αναμένεται να σημειώσουν οι πωλήσεις της εταιρίας για το α΄ εξάμηνο του 2004, διαμορφούμενες στα 739 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών.

Τα κέρδη προ φόρων μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας της εταιρίας προβλέπεται να ενισχυθούν κατά 23,4%, ετησίως, διαμορφούμενα στα 141 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τις συγκλίνουσες προβλέψεις των ΑΧΕ.

Για τα κέρδη προ φόρων και προ δικαιωμάτων μειοψηφίας οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις των ΑΧΕ ”μιλούν” για αύξηση 24%, σε ετήσια βάση, διαμορφούμενα στα 226 εκατ. ευρώ.

Στην οn line βάση δεδομένων προβλέψεων κερδοφορίας της SelasNet για την Cosmote συμμετείχαν η Alpha Finance, η EFG Χρηματιστηριακή, η Εγνατία Χρηματιστηριακή, η Εθνική Χρηματιστηριακή, η Eurocorp Χρηματιστηριακή, η Κάππα Χρηματιστηριακή, η Marfin Eλληνική Χρηματιστηριακή και η Π&Κ Χρηματιστηριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v