Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Ενημερωτικό Δελτίο για την αύξηση της ΕΤΕ

Το πλήρες κείμενο του Ενημερωτικού Δελτίου της Εθνικής Τράπεζας για τη δημόσια προσφορά νέων μετοχών και μετατρέψιμων ομολογιών εξασφάλισε το Euro2day. Το πλήρες κείμενο.

Το Ενημερωτικό Δελτίο για την αύξηση της ΕΤΕ
Το πλήρες κείμενο του Ενημερωτικού Δελτίου της Εθνικής Τράπεζας για τη δημόσια προσφορά νέων μετοχών και μετατρέψιμων ομολογιών εξασφάλισε το Euro2day.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο που επισυνάπτεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό", το μετοχικό κεφάλαιο της τράπεζας θα αυξηθεί κατά 607.041.575 ευρώ με την έκδοση και διάθεση 121.408.315 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της, ονομαστικής αξίας 5 ευρώ η κάθε μία και με τιμή διάθεσης 5,2 ευρώ για κάθε κοινή μετοχή.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου πραγματοποιείται με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων σε αναλογία 1 νέα για κάθε 5 παλαιές κοινές μετοχές.

Επιπλέον, θα διατεθεί άτοκο μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο μη διαπραγματεύσιμο και διάρκειας 7 ημερών από την έκδοσή του, συνολικού ύψους 1.183.731.068 ευρώ, με τη διάθεση 227.640.590 ονομαστικών μετατρέψιμων ομολογιών, ονομαστικής αξίας, τιμής έκδοσης και τιμής μετατροπής 5,2 ευρώ ανά μετατρέψιμη ομολογία.

Σημειώνεται ότι προηγουμένως δόθηκε στη δημοσιότητα το χρονοδιάγραμμα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και του ομολογιακού από την Εθνική Τράπεζα.

*** Το πλήρες κείμενο του Ενημερωτικού Δελτίου της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και του ομολογιακού της Εθνικής δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v