Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Αναβάθμιση τιμής από Εθνική Sec.

Νέα τιμή-στόχο στα 7,7 ευρώ από 6,2 ευρώ προηγουμένως δίνει η Εθνική Χρηματιστηριακή για τη Μυτιληναίος, ενώ προχωρά σε αναβάθμιση της σύστασης σε "outperform".

Μυτιληναίος: Αναβάθμιση τιμής από Εθνική Sec.
Νέα τιμή στόχο στα 7,7 ευρώ από 6,2 ευρώ προηγουμένως δίνει η Εθνική Χρηματιστηριακή για τη Μυτιληναίος, ενώ προχωρά σε αναβάθμιση της σύστασης σε "outperform" από "neutral".   

Στην έκθεσή της με ημερομηνία 17 Σεπτεμβρίου, η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι προχωρά στις αναβαθμίσεις μετά και τα ισχυρά αποτελέσματα εξαμήνου που ανακοίνωσε η εταιρία.

Η χρηματιστηριακή προχώρησε στην αναβάθμιση λαμβάνοντας υπόψη το διαφοροποιημένο επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο του ομίλου, που συνδυάζει έκθεση στα μέταλλα και τις μεταλλευτικές επιχειρήσεις με την ενέργεια.

Ακόμα, συνυπολόγισε το μέλλον της Μέτκα, που για την επόμενη τριετία φαίνεται ξεκάθαρο και με ισχυρή δυναμική κερδών, και την άρση αβεβαιοτήτων όπως το καθεστώς ηλεκτροδότησης και η μετοχική δομή της Endesa Hellas.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Εθνικής, τα κέρδη ανά μετοχή του Μυτιληναίου θα καταγράψουν μέση ετήσια αύξηση 32% την περίοδο 2010 -  2012.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v