ΑΧΕ: Σε τράπεζες και ξένες αγορές η προσοχή

Οι ξένες αγορές και ο τραπεζικός κλάδος θα βρίσκονται στην ”πρώτη” γραμμή του ενδιαφέροντος, τονίζουν οι χρηματιστηριακές, επισημαίνοντας παράλληλα την ”κακή” ψυχολογία των επενδυτών και τον χαμηλό όγκο των συναλλαγών.

Τι εκτιμάται για τη σημερινή συνεδρίαση: Η Εθνική ΑΧΕ εκτιμά ότι θα συνεχιστούν οι επιλεγμένες εντολές αγοράς, συνεπικουρώντας τον Γ.Δ. στο να κατοχυρώσει τα τρέχοντα επίπεδα.

Οι ξένες αγορές θα δώσουν τον τόνο για τη σημερινή συνεδρίαση, αναφέρει η Marfin Analysis, τονίζοντας ωστόσο την πεσμένη ψυχολογία των επενδυτών και το χαμηλό όγκο συναλλαγών.

Στα τρέχοντα επίπεδα εκτιμά η Εγνατία ΑΧΕ πως θα κινηθεί ο Γ.Δ., προβλέποντας παράλληλα ότι η ψυχολογία των επενδυτών δεν θα αντιστραφεί βραχυχρόνια.

Από την πλευρά της, η EFG Securities τονίζει ο τραπεζικός κλάδος συνεχίζει να αποτελεί σημαντικό παράγοντα, ενώ χαρακτηρίζει τη ροή των ειδήσεων από το εσωτερικό περιορισμένου ενδιαφέροντος.

Τι έγινε τη Δευτέρα 2 Αυγούστου: Πτώση 0,43% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης, με την ψυχολογία των επενδυτών να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, τονίζει χαρακτηριστικά η Marfin Analysis.

* Τα reports των ΑΧΕ για τη σημερινή συνεδρίαση δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v