Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Fin: Μειώνει τιμές για Intralot- ΕΥΠΡΟ

Σε περικοπές της τιμής στόχου των Intralot (με σύσταση "neutral")  και EFG Properties ("outperform") προχωρά η Alpha Finance σε δύο διαφορετικές εκθέσεις της με ημερομηνία 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Alpha Fin: Μειώνει τιμές για Intralot- ΕΥΠΡΟ
Σε περικοπές της τιμής στόχου των Intralot και EFG Properties προχωρά η Alpha Finance σε δύο διαφορετικές εκθέσεις της με ημερομηνία 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Στα 3,52 από 5 ευρώ προηγουμένως μειώνει η Alpha Finance την τιμή στόχο για τη μετοχή της Intralot, ενώ διατηρεί τη σύσταση “neutral”. Στην έκθεσή της με ημερομηνία 7 Σεπτεμβρίου και τίτλο «παλεύοντας να επιστρέψει στην ανάπτυξη», η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι το καθαρός χρέος της εταιρίας ξεπέρασε ξανά τα 300 εκατ. ευρώ- κάτι που αύξησε τις ανησυχίες της.

Αναφορικά με το νέο συμβόλαιο που η εταιρία υπέγραψε με τον ΟΠΑΠ, η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι δίνει σημαντική ώθηση στην κερδοφορία και με τον τρόπο αυτό η Intralot εξακολουθεί να είναι δεσμευμένη με τον Οργανισμό. Αυτό που ανησυχεί την Alpha Finance είναι το ότι «το νέο συμβόλαιο μπορεί να λειτουργήσει σαν μπούμερανγκ για την εταιρία».

Στην αυγή της απελευθέρωσης της αγοράς και ενώ άδειες διαδικτυακού τζόγου δημοπρατούνται στους επόμενους 12 μήνες, είναι πιθανόν το ανεξάρτητο ενδιαφέρον της Intralot να είναι ασύμβατο με το συμβόλαιο που μόλις υπέγραψε.

Στα 8,5 από 9,6 ευρώ μειώνει η ίδια χρηματιστηριακή την τιμή στόχο για την Eurobank Properties, διατηρώντας τη σύσταση outperform. Στην έκθεσή της με ημερομηνία 8 Σεπτεμβρίου η Alpha Finance εξηγεί ότι η μειωμένη τιμή σχετίζεται με την εκτίμησή της ότι στα επόμενα δύο έτη τα ενοίκια θα κινηθούν πτωτικά.

Παρά το γεγονός αυτό, η χρηματιστηριακή παραμένει «αγοραστής» των μετοχών της εταιρίας εκτιμώντας ότι αυτή διαπραγματεύεται με μεγάλο discount, ελκυστική αποτίμηση και διαθέτει υγιή θεμελιώδη μεγέθη.

Η μετοχή της Intralot ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Τετάρτης στα 3,14 ευρώ, ενώ αυτή της Eurobank Properties στα 5,82 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v