Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Fin: Μειώνει τιμή-στόχο για Motor Oil

Σε μείωση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Motor Oil στα 11 ευρώ από 14 ευρώ προηγουμένως προχώρησε η Alpha Finance. Μειώνει εκτιμήσεις για EPS Motor Oil και ΕΛΠΕ.

Alpha Fin: Μειώνει τιμή-στόχο για Motor Oil
Σε μείωση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Motor Oil στα 11 ευρώ από 14 ευρώ προηγουμένως προχώρησε με έκθεσή της στις 27/8 η Alpha Finance, διατηρώντας τη σύσταση "outperform". Παράλληλα, μείωση την εκτίμησή της για τα κέρδη ανά μετοχή του 2010 στο 0,68 ευρώ από 1,04 ευρώ.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Motor Oil, η χρηματιστηριακή κάνει λόγο για ένα υγιές οργανικό β΄ τρίμηνο, το οποίο όμως έκρυψαν τα έκτακτα στοιχεία.

Εξάλλου, σε ξεχωριστή της έκθεση με την ίδια ημερομηνία, η χρηματιστηριακή διατηρεί αμετάβλητη την τιμή-στόχο των 7,80 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση "neutral" για τα Ελληνικά Πετρέλαια.

Όπως αναφέρει, υπάρχει βελτίωση της σχέσης ρίσκου - απόδοσης, ωστόσο η δυναμική του κλάδου διύλισης το β΄ εξάμηνο της χρήσης μπορεί να αποδυναμωθεί.

Η Alpha Finance προχωρά σε αύξηση των εκτιμήσεών της για τα προσαρμοσμένα EBITDA του 2010 κατά 11% στα 526 εκατ. ευρώ, προκειμένου να υπολογίζονται οι βελτιωμένες επιδόσεις των δραστηριοτήτων διύλισης το α΄ εξάμηνο, ωστόσο μειώνει την πρόβλεψή της για τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή του 2010 σε ποσοστό 22% σε 0,54 ευρώ.

Για τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν σχολιάζει ότι η οργανική ισχύς του κλάδου διύλισης έδωσε ώθηση στα μεγέθη του β΄ τριμήνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v