ΑΧΕ: Στο επίκεντρο η Εθνική Τράπεζα

Το επενδυτικό ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην μετοχή της Εθνικής Τράπεζας λόγω των δυνατών αποτελεσμάτων που ανακοίνωσε χθες η τράπεζα, εκτιμούν οι ΑΧΕ ενώ τονίζουν πως η αγορά ”κερδίζει” τάση λόγω της ανακοίνωσης αποτελεσμάτων.

ΑΧΕ: Στο επίκεντρο η Εθνική Τράπεζα
Τι εκτιμάται για τη σημερινή συνεδρίαση: Η Σίγμα ΑΧΕ επισημαίνει στο πρωινό της report πως η αγορά ”κερδίζει” τάση λόγω της ανακοίνωσης ”ισχυρών” αποτελεσμάτων από τις Alpha Bank, ΟΠΑΠ, και Εθνική Τράπεζα.

Από την πλευρά της η Marfin Analysis επισημαίνει πως το επενδυτικό ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην μετοχή της εθνικής τράπεζας λόγω των δυνατών αποτελεσμάτων που ανακοίνωσε χθες η τράπεζα.

Εξάλλου, η Eurobank Securities, υπογραμμίζει πως μετά τις χθεσινές τάσεις κατοχύρωσης κερδών η αγορά θα κινηθεί συσσωρευτικά σήμερα. Η εγχώρια ψυχολογία παραμένει εύθραυστη, τονίζει η ίδια χρηματιστηριακή, ενώ η κίνηση των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων θα επηρεάσει την Σοφοκλέους.

Τι έγινε χθες 29 Ιουλίου: Απώλειες 0,22% κατέγραψε ο Γενικός Δείκτης κλείνοντας στις 2.351 μονάδες.

Όπως αναφέρει στο πρωινό της report η Marfin Analysis, οι μετοχές των εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσαν μεγαλύτερη πτώση σε σχέση με τον γενικό δείκτη, υποχωρώντας κατά 0,41%, ενώ συνεχίστηκε το ενδιαφέρον για τις μετοχές της μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης.

* Τα reports των ΑΧΕ για τη σημερινή συνεδρίαση δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v