Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Θετικά σχόλια για το στοίχημα από αναλυτές

Στην καλή πορεία του κατέγραψαν το Πάμε Στοίχημα αλλά και το Joker στέκονται οι αναλυτές, οι οποίοι χαρακτηρίζουν τα αποτελέσματα του ΟΠΑΠ στο εξάμηνο ανάλογα των εκτιμήσεων.

ΟΠΑΠ: Θετικά σχόλια για το στοίχημα από αναλυτές
Στην καλή πορεία του κατέγραψαν το Πάμε Στοίχημα αλλά και το Joker στέκονται οι Έλληνες και ξένοι αναλυτές, οι οποίοι χαρακτηρίζουν τα αποτελέσματα του ΟΠΑΠ στο εξάμηνο ανάλογα των εκτιμήσεων.

Ειδικότερα, σε συνάφεια με τις προβλέψεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα του ΟΠΑΠ, τονίζει η HSBC, ξεχωρίζοντας την αύξηση των πωλήσεων του Στοιχήματος λόγω του Μουντιάλ και τη θετική επίδραση του Joker, καθώς τον Απρίλιο σημειώθηκαν συνεχή jackpots.

H χρηματιστηριακή αναφέρει επίσης ότι η περικοπή των δαπανών άρχισε να αποδίδει καρπούς.

Από την πλευρά της, η Eurobank Sec. τονίζει πως το Στοίχημα πήγε καλύτερα από τις προβλέψεις, αλλά το KΙΝΟ παρέμεινε αδύναμο. Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, τα αποτελέσματα του οργανισμού είναι ανάλογα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Η αύξηση των εσόδων οφείλεται στην ισχυρή πορεία του Στοιχήματος που αντιστάθμισε το KΙΝΟ, υπογραμμίζει η Marfin Analysis.

Παράλληλα, χαρακτηρίζει εντυπωσιακή την πορεία του Joker λόγω των συνεχών jackpots.

Από την πλευρά της, η Merrill Lnych σε σχετική έκθεση (26/8) στέκεται στην περικοπή των δαπανών η οποία, όπως αναφέρει, ήταν ο κύριος καταλύτης για τη θετική έκπληξη των EBITDA.

Tονίζει επίσης πως τo Στοίχημα και το Joker κινήθηκαν ανώτερα από τις εκτιμήσεις και διατηρεί την τιμή-στόχο των 13 ευρώ και τη σύσταση "buy" για τη μετοχή του οργανισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v