Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Σημαντικές παρουσίες στο Roadshow στο Λονδίνο

Οι κ. Γ. Ζαννιάς, Γ. Χριστοδουλάκης και Πέτρος Χριστοδούλου θα δώσουν το "παρών" με ειδικές παρουσιάσεις στο 5ο ετήσιο Roadshow που διοργανώνει η ΕΧΑΕ, στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο.

ΧΑ: Σημαντικές παρουσίες στο Roadshow στο Λονδίνο
Οι κ. Γιώργος Ζαννιάς, πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, Γιώργος Χριστοδουλάκης, ειδικός γραμματέας Αναδιαρθρώσεων & Αποκρατικοποιήσεων, και Πέτρος Χριστοδούλου, γενικός διευθυντής ΟΔΔΗΧ, θα δώσουν το "παρών" με ειδικές παρουσιάσεις στο 5ο ετήσιο Roadshow που διοργανώνει η ΕΧΑΕ, στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο.

Ως γνωστόν, στο φετινό Roadshow συμμετέχουν 26 εισηγμένες επιχειρήσεις: ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΓΕΚ Τέρνα, ΔΕΗ, Εθνική Τράπεζα, Ελλάκτωρ, Ελλ. Πετρέλαια, Μέτκα, Μυτιληναίος, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Σιδενόρ, Τέρνα Ενεργειακή, Τιτάν, Τράπεζα Κύπρου, Τράπεζα Πειραιώς, Alapis, Alpha Bank, Coca Cola HBC, Eurobank EFG, Folli Follie, Fourlis Holdings, Frigoglass, Intralot, Marfin Popular Bank και Μοτορ Όιλ.

Η προϋπόθεση που φέτος τέθηκε από πλευράς ΕΧΑΕ αναφορικά με τις προσκλήσεις των εταιριών ήταν αυτές να έχουν κεφαλαιοποίηση άνω των 200 εκατ. ευρώ.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες στελεχών της ΕΧΑΕ, τα προγραμματισμένα one to one meetings μεταξύ εκπροσώπων των εισηγμένων και ξένων fund managers είναι πολλά και καλύπτουν πλήρως το διήμερο για όλες τις εταιρίες.

Οι fund managers που έως τώρα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στο 5ο Roadshow της ΕΧΑΕ προσεγγίζουν τους 200 και εκπροσωπούν περί τα 120 διεθνή funds.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v