Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Proton: Τι εκτιμά για τα Q2 των ΕΤΕ-Alpha Bank

Στα 30,3 εκατ. ευρώ θα διαμορφωθούν τα καθαρά κέρδη της Alpha Bank στο β' τρίμηνο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Proton, σε έκθεσή της (20/8) όπου διατηρεί σύσταση "outperform" και στόχο στα 7,5 ευρώ.

Proton: Τι εκτιμά για τα Q2 των ΕΤΕ-Alpha Bank
Εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα β' τριμήνου των Alpha Bank και Εθνικής Τράπεζας καταθέτει η Proton σε εκθέσεις της (20/8). 

Ειδικότερα για την Εθνική, η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι θα εμφανίσει καθαρά κέρδη ύψους 113 εκατ. ευρώ στο τρίμηνο, λόγω της Finansbank. Όπως αναφέρει, αναμένονται ζημιές από την εγχώρια αγορά, ενώ η τουρκική θυγατρική θα έχει συμβάλλει στα κέρδη με 118 εκατ. ευρώ

Οι προβλέψεις για επισφάλειες αναμένεται να διαμορφωθούν στα 329 εκατ. ευρώ ενώ τα καθαρά έσοδα από τόκους, στα 1,028 δισ. ευρώ. Παράλληλα, προβλέπει ζημιές από συναλλαγές ύψους 90 εκατ. ευρώ, από το χαρτοφυλάκιο ελληνικών ομολόγων.  
 
Στα 30,3 εκατ. ευρώ θα διαμορφωθούν τα καθαρά κέρδη της Alpha Bank στο β' τρίμηνο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Proton, σε έκθεσή της (20/8) όπου διατηρεί σύσταση "outperform" και τιμή-στόχο στα 7,5 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή προβλέπει αύξηση των καθαρών εσόδων από τόκους κατά 3,2% σε ετήσια βάση, στα 456,6 εκατ. ευρώ και προβλέψεις ύψους 220 εκατ. ευρώ από την τράπεζα.

Η Alpha Bank ανακοινώνει αποτελέσματα τριμήνου στις 31 Αυγούστου, πριν το άνοιγμα της αγοράς ενώ η Εθνική Τράπεζα ανακοινώνει μεγέθη Q2 στις 27 Αυγούστου, μετά το κλείσιμο της αγοράς. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v