Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin Analysis: ”Κλειδί” το εξάμηνο του ΟΠΑΠ

Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος θα βρεθεί η μετοχή του ΟΠΑΠ, σημειώνει η Marfin Analysis, συμπληρώνοντας πως αναμένει ετήσια αύξηση των καθαρών κερδών α’ εξαμήνου του ΟΠΑΠ κατά 194,8% έως τα 268,7 εκατ. ευρώ.

Marfin Analysis: ”Κλειδί” το εξάμηνο του ΟΠΑΠ
Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος θα βρεθεί η μετοχή του ΟΠΑΠ, σημειώνει η Marfin Analysis στο πρωινό report της (29/07) συμπληρώνοντας πως μια θετική έκπληξη στα αποτελέσματα που θα ανακοινωθούν σήμερα μπορεί να δράσει καταλυτικά στην συνεδρίαση του Χ.Α.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή σημειώνει στο σημερινό πρωινό της report, πως αναμένει ετήσια αύξηση των καθαρών κερδών α’ εξαμήνου του ΟΠΑΠ κατά 194,8% έως τα 268,7 εκατ. ευρώ, κυρίως λόγω της αντιστροφής των προβλέψεων που σχετίζονται με την Intralot (148 εκατ. ευρώ) που πραγματοποιήθηκαν στο πρώτο τρίμηνο του 2004.

Για τα EBITDA του α΄ εξαμήνου προβλέπεται να αυξηθούν κατά 18,3% ετησίως, διαμορφούμενα στα 283,7 εκατ. ευρώ, ενώ για τις πωλήσεις η Marfin εκτιμά ότι θα ενισχυθούν κατά 20,7%, στα 1,42 δισ. ευρώ, κυρίως λογω του Kino.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v