Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG Sec: Εκτιμά αυξημένα κέρδη για Cosmote

Διατηρεί τη σύστασή της (outperform, απόδοση ανώτερη της αγοράς) για τη μετοχή της Cosmote η Eurobank Sec σε σχετική ανάλυσή της (28/7), στην οποία προβλέπει ότι τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη α΄ εξαμήνου της εταιρίας θα ενισχυθούν κατά 24,3% ετησίως.

EFG Sec: Εκτιμά αυξημένα κέρδη για Cosmote
Διατηρεί τη σύστασή της (outperform, απόδοση ανώτερη της αγοράς) για τη μετοχή της Cosmote η Eurobank Sec σε σχετική ανάλυσή της (28/7), στην οποία παραθέτει, μεταξύ άλλων, τις εκτιμήσεις της για τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου της εταιρίας.

Ειδικότερα, εκτιμάται ότι τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Cosmote για το α΄ εξάμηνο του τρέχοντος έτους θα ενισχυθούν κατά 24,3% έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου, διαμορφούμενα στα 142,5 εκατ. ευρώ, ενώ για τα ενοποιημένα EBITDA προβλέπεται ότι θα αυξηθούν κατά 19,5% ετησίως, στα 317,6 εκατ. ευρώ.

Οι αναλυτές της Eurobank Sec εκτιμούν ότι η Cosmote ενίσχυσε τους νέους συνδρομητές της κατά 78 χιλιάδες στο β΄ τρίμηνο του 2004, ενώ προβλέπει ότι το μέσο έσοδο ανά συνδρομητή θα ενισχυθεί κατά 6,4% ετησίως, στα 30 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v