Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Η ψύξη "ζέστανε" το Q2, λένε οι ΑΧΕ

Ο κλάδος της ψύξης οδήγησε τις επιδόσεις της Frigoglass κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών, σύμφωνα με τις χρηματιστηριακές. Πώς σχολιάζουν HSBC, Euroxx Securities και Proton.   

Frigoglass: Η ψύξη ζέστανε το Q2, λένε οι ΑΧΕ
Ο κλάδος της ψύξης οδήγησε τις επιδόσεις της Frigoglass για το δεύτερο τρίμηνο του έτους πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών, σύμφωνα με τις χρηματιστηριακές.     

Θετική εμφανίζεται η HSBC για τα αποτελέσματα του δευτέρου τριμήνου της εταιρίας, αφού η τελευταία ξεπέρασε τις προβλέψεις της ίδιας της χρηματιστηριακής σε όλο το φάσμα των μεγεθών.

H HSBC στα highlights των αποτελεσμάτων εντοπίζει την επίδοση του κλάδου ψύξης, ενώ επισημαίνει ότι συνολικά η Frigoglass οδεύει σε δρόμο ανάκαμψης φέτος - έτος για το οποίο προβλέπει κέρδη αυξημένα κατά 125% έως τα 19,2 εκατ. ευρώ.

"Ισχυρά" χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα του Q2 η Euroxx Securities, επισημαίνοντας ότι οι περιοχές της Ασίας - Ωκεανίας και της ανατολικής Ευρώπης ήταν οι βασικοί θετικοί καταλύτες που αντιστάθμισαν με το παραπάνω την κάμψη που παρατηρήθηκε στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η χρηματιστηριακή θέτει υπό αναθεώρηση τη σύσταση και την τιμή-στόχο για τη μετοχή.

Ανώτερα των εκτιμήσεών της χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα και η Proton Securities, τονίζοντας ότι αυτό πρέπει να αποδοθεί στις καλύτερες επιδόσεις του κλάδου της ψύξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v