Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική και Alpha στο επίκεντρο, εκτιμά η Εγνατία

Οι τράπεζες αναμένεται να ελκύσουν το ενδιαφέρον των επενδυτών αυτήν την εβδομάδα, εκτιμά η Εγνατία ΑΧΕ στο εβδομαδιαίο report, καθώς η Alpha Bank και η Εθνική Τράπεζα ανακοινώνουν αποτελέσματα 1ου εξαμήνου στις 28 και 29 Ιουλίου αντίστοιχα. Γενικά η Εγνατία ΑΧΕ περιμένει ικανοποιητική οργανική κερδοφορία για τις τράπεζες.

Εθνική και Alpha στο επίκεντρο, εκτιμά η Εγνατία
Οι τράπεζες αναμένεται να ελκύσουν το ενδιαφέρον των επενδυτών αυτήν την εβδομάδα, εκτιμά η Εγνατία ΑΧΕ στο εβδομαδιαίο report της με ημερομηνία 23 Ιουλίου, καθώς η Alpha Bank και η Εθνική Τράπεζα ανακοινώνουν αποτελέσματα α΄ εξαμήνου στις 28 και 29 Ιουλίου αντίστοιχα. Σε γενικές γραμμές, η Εγνατία ΑΧΕ περιμένει ικανοποιητική οργανική κερδοφορία για τις τράπεζες.

Επίσης, οι αναλυτές της χρηματιστηριακής αμφιβάλλουν αν η αγορά θα υιοθετήσει ξεκάθαρη τάση άμεσα καθώς η περίοδος ανακοίνωσης αποτελεσμάτων λήγει στις 31 Αυγούστου και οι όγκοι συναλλαγών παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα.

Πέρα από τις τράπεζες επισημαίνεται στο report πως ενδεχομένως και ο ΟΠΑΠ θα δημοσιεύσει αποτελέσματα στο τέλος της εβδομάδας. Τα καθαρά κέρδη (reported) αναμένονται αυξημένα κατά 206% κυρίως λόγω του ΚΙΝΟ και του Στοιχήματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v