Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς:Έξυπνη κίνηση η πρόταση, λέει η UBS

«Έξυπνη κίνηση» χαρακτηρίζει η UBS σε έκθεσή της με ημερομηνία 15 Ιουλίου την κίνηση της Πειραιώς να υποβάλει την προσφορά για την διπλή εξαγορά της Αγροτικής και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Πειραιώς:Έξυπνη κίνηση η πρόταση, λέει η UBS
«Έξυπνη κίνηση» χαρακτηρίζει η UBS σε έκθεσή της με ημερομηνία 15 Ιουλίου την κίνηση της Πειραιώς να υποβάλει την προσφορά για την διπλή εξαγορά, καθώς όπως λέει, με τον τρόπο αυτό η τράπεζα βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και περιμένει τώρα την απάντηση της κυβέρνησης και του ανταγωνισμού.

Ωστόσο, επισημαίνει η UBS, η συμφωνία πόρρω απέχει από το να θεωρηθεί ολοκληρωμένη, καθώς πιθανώς θα αντιμετωπίσει αρκετά εμπόδια με νομικά θέματα και όχι μόνο. Ο οίκος θυμίζει ότι Εθνική και Eurobank κατέχουν μαζί το 14% του Τ.Τ. και αναρωτιέται να θα επιθυμούσαν να δουν τη συμφωνία να προχωρά.

Ο οίκος προς το παρόν μένει ουδέτερος έναντι του deal και διατηρεί την τιμή στόχο των 4,8 ευρώ για τη μετοχή της Πειραιώς. «Η προσφορά είναι θετική, τονίζει αλλά αυτό δεν αλλάζει την άποψή μας για τη μετοχή στη συγκεκριμένη φάση. Έτσι παραμένουμε ουδέτεροι λαμβάνονται υπόψη τα πολλά άγνωστα σημεία και τους εγχώριους κινδύνους», αναφέρει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v