Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αισιόδοξη η Deutsche Bank για την ελληνική αγορά

Αισιόδοξη για την ελληνική αγορά εμφανίζεται η Deutsche Bank, για την οποία συνιστά ”overweight”. Ξεχωρίζει τις μετοχές των ΟΠΑΠ, Coca Cola HBC, Εμπορικής Τράπεζας, ΔΕΗ, Folli– Follie, Τεχνικής Ολυμπιακής και των Ελληνικών Πετρελαίων.

Αισιόδοξη η Deutsche Bank για την ελληνική αγορά
Θετικός εμφανίζεται για την ελληνική αγορά μετοχών ο γερμανικός οίκος Deutsche Bank, καθώς η σχετική του σύσταση είναι ”overweight”.

Οι μετοχές που αναφέρονται στο report του οίκου, το οποίο τιτλοφορείται ”Asset Allocation Update”, με ημερομηνία 19 Ιουλίου 2004, είναι αυτές του ΟΠΑΠ, της Coca Cola HBC, της Εμπορικής Τράπεζας, της ΔΕΗ, των Folli– Follie, της Τεχνικής Ολυμπιακής, των Ελληνικών Πετρελαίων.

Πιο συγκεκριμένα, η μετοχή της Coca Cola HBC προτείνεται στο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο της Deutsche Bank, με σύσταση buy και upside potential (σε δολαριακούς όρους) της τάξεως του 12,5%.

Αντίστοιχα, οι μετοχές των ΟΠΑΠ και Folli – Follie, προτείνονται στις μετοχές υψηλής ανάπτυξης με ισχυρό momentum και διψήφια αποδοτικότητα ιδίων κεφαλαίων, στις κατηγορίες μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης, αντίστοιχα. Η σύσταση για τη μετοχή του ΟΠΑΠ είναι hold, ενώ για τη μετοχή των Follie- Folli είναι ”buy”.

Για τις μετοχές των ΔΕΗ και Εμπορικής Τράπεζας και Τεχνικής Ολυμπιακής δεν υπάρχει σύσταση, αλλά εντούτοις περιλαμβάνονται στο top 20 της κατηγορίας των μετοχών με υψηλό momentum και χαμηλό δείκτη τιμής προς εσωτερική αξία και δείκτη PEG (Price Earnings Growth).

Για τη μετοχή των Ελληνικών Πετρελαίων συστήνεται hold, ενώ συμμετέχει στο top 20 της κατηγορίας με θετική απόδοση ταμειακών ροών (positive cash flow yield), momentum και ενεργητικού προς πωλήσεων (Asset Turnover).

Γ. Σαβ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v