Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Θετική για λειτουργία Intralot στη Μάλτα

Θετικά αναμένεται να επιδράσει στην αγορά η έναρξη των λειτουργιών της Intralot στην Μάλτα σύμφωνα με τη Marfin που εκτιμά πως η είδηση είναι ικανή να προκαλέσει ”ευχαρίστηση” στους επενδυτές. Ελκυστική η αποτίμηση της μετοχής.

Marfin: Θετική για λειτουργία Intralot στη Μάλτα
Θετικά θα επιδράσει στην αγορά η έναρξη των λειτουργιών της Intralot στην Μάλτα, σύμφωνα με την Marfin Analysis.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή η εξέλιξη, αν και αναμενόμενη, είναι ικανή να προκαλέσει ”ευχαρίστηση” στους επενδυτές καθώς επιβεβαιώνει την ικανότητα της διοίκησης για συνεχή και επιτυχή επέκταση στο εξωτερικό.

Αναλυτικότερα, σημειώνεται στο πρωινό report της χρηματιστηριακής, πως η Intralot ανακοίνωσε χθες την έναρξη των δραστηριοτήτων της θυγατρικής της στην Μάλτα, που φέρει την επωνυμία Maltco.

Η διοίκηση της εταιρίας εκτιμά πως τα έσοδα του δεύτερου εξαμήνου θα υπερβούν τα 28 εκατ. ευρώ που πέτυχε η προηγούμενη κρατική επιχείρηση που λειτουργούσε τα τυχερά παιχνίδια στην Μάλτα, στο α’ εξάμηνο του 2004.

Επίσης, η χρηματιστηριακή αναμένει η ενοποίηση της Intralot με την Maltco θα πραγματοποιηθεί στο τρίτο τρίμηνο του 2004 ενώ θα ενισχύσει τις ενοπιημένες πωλήσεις κατά περίπου 28- 30 εκατ. ευρώ.

Με βάση τις εκτιμήσεις της Marfin Analysis η Intralot διαπραγματεύεται ελκυστικά 8,6 φορές τα αναμενόμενα κέρδη του 2004, σε μεγάλο discount τόσο με τις διεθνείς όσο και με τις εγχώριες ομοειδής εταιρίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v