Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική Χρηματιστηριακή: Ανανέωση διαπραγμάτευσης

Η Εθνική Χρηματιστηριακή ανακοινώνει την ανανέωση της χρονικής διάρκειας της ιδιότητας της ως Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των Τράπεζα Κύπρου, Ελλάκτωρ, Coca Cola E.E.E., Μυτιληναίος και ΕΧΑΕ μέχρι την 24.06.2011.

Εθνική Χρηματιστηριακή: Ανανέωση διαπραγμάτευσης
Η εταιρία Εθνική Χρηματιστηριακή ανακοινώνει ότι, κατόπιν αίτησής της, το ΔΣ του ΧΑ, ενέκρινε με την από 15.06.2010 απόφασή του την ανανέωση της χρονικής διάρκειας της ιδιότητάς της ως Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εταιριών «Τράπεζα Κύπρου», «Ελλάκτωρ», «Coca Cola E.E.E.», «Μυτιληναίος» και «Ελληνικά Χρηματιστήρια» μέχρι την 24.06.2011.

Επιπλέον, γνωστοποίησε την ανανέωση της χρονικής διάρκειας της ιδιότητας της εταιρίας Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. ως Ειδικού Διαπραγματευτή επί του Διαπραγματεύσιμου Αμοιβαίου Κεφαλαίου «NBG ETF ΓΔ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ» μέχρι την 28.06.2011.

Σημειώνεται, ότι δεν θα γίνει ανανέωση της χρονικής διάρκειας της ιδιότητας της εταιρίας Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. ως Ειδικού Διαπραγματευτή επί της μετοχής της εταιρίας Intralot η οποία λήγει στις 24.06.2010.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v