Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

UBS: Νο 2 στην Ευρώπη οι ελληνικές τράπεζες

Τη δεύτερη θέση στον ευρωπαϊκό τραπεζικό κλάδο επιφυλάσσει στην Ελλάδα η UBS σε έκθεσή της (16/07), ενώ θέτει ως τιμές-στόχους τα 28,33 ευρώ για τη μετοχή της Alpha Bank, τα 22,08 ευρώ για τη μετοχή της Εθνικής, τα 23 ευρώ για τη μετοχή της Eurobank, τα 13 ευρώ για την Τράπεζα Πειραιώς και τα 29,30 ευρώ για την Εμπορική.

UBS: Νο 2 στην Ευρώπη οι ελληνικές τράπεζες
Στη δεύτερη θέση στον τραπεζικό κλάδο, μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών, τοποθετεί την Ελλάδα η UBS σε σχετική έκθεσή της για τις ευρωπαικές τράπεζες (16/7/2004).

Αναλυτικότερα, στην έκθεσή της η UBS κατατάσσει, μεταξύ των ευρωπαϊκών χώρων, την Ελλάδα δεύτερη στον τραπεζικό κλάδο, ενώ μεταξύ των δέκα υψηλότερων εταιρικών (τράπεζες) προτιμήσεών της ”φιγουράρει” η EFG Eurobank.

Αναφορικά με τις ελληνικές τράπεζες, πρώτη επιλογή της είναι η Eurobank, ακολουθεί η Alpha Bank, στην τρίτη θέση βρίσκεται η Εθνική Τράπεζα και ακολουθούν η Εμπορική και η Τράπεζα Πειραιώς.

Την τιμή-στόχο των 28,33 ευρώ και τη σύσταση ”buy 1” δίνει η UBS για τη μετοχή της Alpha Bank σε ανάλυσή της με ημερομηνία 16 Ιουλίου 2004, που αφορά στον ευρύτερο ευρωπαϊκό τραπεζικό κλάδο.

Την ίδια στιγμή ο ελβετικός επενδυτικός οίκος δίνει την τιμή-στόχο των 22,08 ευρώ για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας με σύσταση ”buy 2” και την τιμή-στόχο των 23 ευρώ με σύσταση ”buy 1” για την Eurobank.

Για την Τράπεζα Πειραιώς η UBS δίνει την τιμή-στόχο των 13 ευρώ και σύσταση ”buy 2”, ενώ για τη μετοχή της Εμπορικής Τράπεζας δίνει την τιμή–στόχο των 29,30 ευρώ και σύσταση επίσης ”buy 2”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v