Fortius: Θετικός ”αέρας” για Μαίλλη

Θετικό ”αέρα” για την συνέχιση της πορείας της έχει προσδώσει στην μετοχή της Μαίλλης η ανοδική διάσπαση του τριγωνικού σχηματισμού των τελευταίων τριών μηνών, αναφέρει σε τεχνική ανάλυση της με ημερομηνία 15 Ιουλίου η Fortius Finance ΑΧΕΠΕΥ.

Fortius: Θετικός ”αέρας” για Μαίλλη
Θετικό ”αέρα” για την συνέχιση της πορείας της έχει προσδώσει στην μετοχή της Μαίλλης η ανοδική διάσπαση του τριγωνικού σχηματισμού των τελευταίων τριών περίπου μηνών, αναφέρει σε τεχνική ανάλυση της με ημερομηνία 15 Ιουλίου η Fortius Finance ΑΧΕΠΕΥ.

Ειδικότερα, σημειώνεται πως η προαναφερθείσα ανοδική διάσπαση πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου, ενώ το σενάριο για θετική κίνηση της μετοχής ενισχύεται ειδικά εάν ο τίτλος της εταιρίας παραμείνει πάνω από τα 3 ευρώ.

Πρώτο σημείο αντίστασης στην πιθανή ανοδική κίνηση σημειώνει η χρηματιστηριακή θα αποτελέσει η περιοχή των 3,30 ευρώ. Επίσης, όπως υπογραμμίζεται θετικές είναι οι ενδείξεις που λαμβάνονται από τους τεχνικούς δείκτες που παρατήθονται στην ανάλυση. Τον RMI παρά το γεγονός ότι αυτός είναι υπεραγορασμένος καθώς και τον αργό στοχαστικό ταλαντωτή.

Ακόμα, τονίζεται πως μέσα σε στενό εύρος τιμών μεταξύ των 3,30 και 2,60 ευρώ διαπραγματεύεται από τα μέσα Μαρτίου η μετοχή της Μαίλλης, δημιουργώντας όπως συμπληρώνουν οι αναλυτές της Fortius, μια συσσώρευση κάτω από τον σημαντικό μακροπρόθεσμό απλό κινητό μέσο των 200 ημερών ο οποίος λαμβάνει τιμές στην περιοχή των 3,16 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v