Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Citigroup: Στα 16 ευρώ η τιμή-στόχος για ΙΝΛΟΤ

Σε αναβάθμιση της σύστασης για τη μετοχή της Intralot σε ”buy/high risk” από ”hold/high risk” προχώρησε η Citigroup, αυξάνοντας και την τιμή-στόχο στα 16 από τα 15,75 ευρώ. Τα επίπεδα αποτίμησης του τίτλου κρίνονται ”ελκυστικά”, ενώ αναμένεται αύξηση των εσόδων από το Στοίχημα για το 2004.

Citigroup: Στα 16 ευρώ η τιμή-στόχος για ΙΝΛΟΤ
Σε αναβάθμιση της σύστασης για τη μετοχή της Intralot σε ”buy/high risk” από ”hold/high risk” προχώρησε η Citigroup, αυξάνοντας και την τιμή-στόχο στα 16 από τα 15,75 ευρώ.

Ειδικότερα, η Citigroup σε ανάλυσή της αναφέρει ότι η μετοχή της Intralot βρίσκεται κοντά στα χαμηλότερα επίπεδα της τελευταίας τριετίας, ενώ σημειώνει ότι έχει υποχωρήσει 15% από τις αρχές του έτους, γεγονός που αποδίδεται από τον επενδυτικό οίκο στα αδύναμα αποτελέσματα α΄ τριμήνου και στις ανησυχίες για τη διαφορά με τον ΟΠΑΠ.

Παράλληλα, η Citigroup αναφέρει ότι η μετοχή της Intralot θα βρίσκεται σε ελκυστικά επίπεδά, ”ακόμη και στην περίπτωση που θα χάσει το συμβόλαιο για το Στοίχημα, το 2007”. Ειδικότερα για το Στοίχημα, η Citigroup εκτιμά ότι τα έσοδα θα σημειώσουν υπολογίσιμη αύξηση, λόγω και του Euro 2004.

Ο οίκος αναφέρεται ακόμη στο ενδεχόμενο overhang επί της μετοχής, επισημαίνοντας ότι αν και εξακολουθούν να υφίστανται οι ανησυχίες που προκαλεί πιθανή κίνηση του προέδρου της εταιρίας να πουλήσει το 26%, η όποια πώληση ελπίζεται να συμβεί σε υψηλότερες τιμές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v