Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Στα 15,6 ευρώ η τιμή-στόχος από Σίγμα

Τα 15,6 ευρώ αποδίδει ως τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Σίγμα Securities σε ανάλυσή της με ημερομηνία 14 Ιουλίου, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”neutral”, η οποία ωστόσο ενδέχεται να αναθεωρηθεί έπειτα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την πορεία του Kino.

ΟΠΑΠ: Στα 15,6 ευρώ η τιμή-στόχος από Σίγμα
Τα 15,6 ευρώ αποδίδει ως τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Σίγμα Securities σε ανάλυσή της με ημερομηνία 14 Ιουλίου, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”neutral”.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει η ΑΧΕ, η τιμή-στόχος ενδέχεται να αναθεωρηθεί έπειτα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του α’ εξαμήνου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την πορεία του Kino.

Σημειώνεται ότι ο ΟΠΑΠ πρόκειται να ανακοινώσει τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου στην τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου.

Ειδικότερα, στην ανάλυσή της η Σίγμα Securities αναφέρει ότι οι πωλήσεις του ΟΠΑΠ για το α΄ εξάμηνο αναμένεται να διαμορφωθούν στα 1,4 δισ. ευρώ (+20% σε σχέση με πέρυσι), ενώ για τα EBITDA εκτιμάται άνοδος 16%, στα 272 εκατ. ευρώ.

Τα προ φόρων κέρδη του ΟΠΑΠ αναμένεται να διαμορφωθούν στα 411 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Σίγμα Securities, η οποία ”βλέπει” τα καθαρά κέρδη στα 296 εκατ. ευρώ.

Εξαιρουμένων των προβλέψεων για την Intralot, επισημαίνει η χρηματιστηριακή, τα προ φόρων κέρδη της ίδιας περιόδου (α΄ εξάμηνο) αναμένεται να αυξηθούν 16%, στα 263 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v